Herkese iyi günler ilk önce.Lord Of The Rings Online oyununu indirdim hata verdi DirectX9.0 hatası sonra indirdim DirectX9.0 sonrada DirectX hatası aldım bu 32bite uygun değil diye ne yapmalıyım??
32bit directX sorunu
Windows 7 ram 2gb 2.8ghz başka gerekli olan bir şey var mı?
Hayır 32 bit ama oyun Dx 9.0 u istiyor onun için yükledim.
Ben arama yaptım ama dixin yüklü olduğunu görmedim.
şu anda bilgisayar arkadaşta ve cuma günü alıcam bilgisayarı ama arayıp yapmasını söyliycem o zaman size bildiririm
Öğrendim yazdığında bilgisayarda ki sürücüleri denetleyen bir program yazıyor
Peki varsa neden hata alıyorum?
uygulamanın alt yapısını bozmuşsunuz.
Dll değişikliği yada virüs gibi birşey buna neden olabilir.
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=17431
bu adresten tekrar indirip kurmayı deneyin...
Sorun hal oldu.Çok çok çok teşekkürler.
Ben işletim sistemimi değiştirirken şöyle bir hata aldım:You can’t do a typical upgrade using an installation disc that’s different from the language installed on your computer. Go online to see how to install Windows 7 and keep your files and settings. acaba nasıl düzeltebilirim
Ben işletim sistemimi değiştirirken şöyle bir hata aldım:You can’t do a typical upgrade using an installation disc that’s different from the language installed on your computer. Go online to see how to install Windows 7 and keep your files and settings. acaba nasıl düzeltebilirimİnetenretten indirdiğiniz bir Wİndows 7 İso kalıbı ise yada bir arakladaşınızdan aldıysanız İso kalıbı hatalı. Arızalı değil hatalı.Türkce dil desteği ya yok yada yeterli değil.
Bu tür hataların geneli farklı sürüm aynı iki işletim sisteminin bir dvd de birleştirilmesinden oluşur size başlangıcı farklı devamı farklı bir format dvd si kullanmayacağınızı söylüyor.Farklı bir DVD ile formatlamayı deneyin.