Bugun zotac 9800gt ddr3 ekran kartı aldım 350w psu kaldırdı :) garip olay dimi :D
350w PSU İLE 9800GT 256BIT DDR3 KALDIRDI :D
- 1
- 2
yaw 4850 yi 300w lık pc lerde bile çalıştıran olmuşsa, daha az güç harcayan nvidia neden çalıştırmasın ki?
İnşallah yük altındayken bir anda yanmaz yoksa yazık olur karta
ayrıca ben bı pc dukkanında calısıyorum 10 senelık pc uzmanı bı abım var burda ona bıle sordum dıyorkı bır sorun olmaz dedım saka felan yapmıyosun dımı dedım hayır gayet cıddıyım dedıilk önce parana yazık olmuş bunun için geçmiş olsun diyorum ve ayrıca o kadar söyledik sende şahit oldun yazılanlara 9800GT almayın eski teknoloji aynı paraya daha iyi ekran kartları var diye ama anlaşılan boşa yorum yapmışız neyse tekrar geçmiş olsun ekran kartı için. şimdi gelelim senin 350watt ile çalıştırmaya çalıştığın 9800GT,ye ? şimdilik iyi gibi görünsede aslında 9800GT büyük bir hızla powersupply,in ömrünü bitiriyor. ekran kartı test programları var onlarla ekran kartını test edersen ne demek istediğimi anlayacaksın,kolay gelsin.
8800 gt kartım var minimum 400 wat diyor ama ben 300 watla kullanıyorum şimdilik sorn cıkmadı tabi tırsmıyorda degilim ucacak diye en yakın zamanda degiştirecem psu yu
o senin psu gerçek 350 w bile değildir iyi yapmamışsın bence. neyse inş yeni sistem istemek için görmeyiz seni buralarda tekrar :D
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us
nvideanın sitesinde bile minimum 400watt yazıyor 350watt ile eğer diğer bileşenlerin(işlemci vs düşükse çok güç çeken bileşenlerin yoksa bi ihtimal kaldırır ama biraz tuhafıma gitti değil 9800gt 350watt power ile kullanan:)
Kardeşim takmışsın ek güç girişi yoktur vs. Ek güç girişi yok ama PCI-Express slotundan güç çekiyor o şu anda.
ben psumu bilmiyorum bendede 1gb 9800gt256bit var tıkır tıkır açıyor oyunları
arkadaşlar herkez takılmıs bı 450 500 w ruzgarına öylece gidiyorsunuz tamam belkı dogru soyluyorsunuz ama ben bu ekran kartı bu psu ıle cod7 oynadım tam performans vermese orda vermezdı 1360*768 de oynadım hatta yapsa orda zorlamakdan ederdı ıcıne kartın.
core 2 duo e7500 2.93 ghz
asus p5g41t-mlx
4gb ddr3 1333mhz ram
500gb hdd
9800 gt 256bıt ddr3 ekran kartı
sistem bu yani..
Yorumlara devammm... :D
- 1
- 2