ati radeon 3870 ekran kartı hagi marka alayım teşekurler
3870 hagi marka alayım
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
32 mesaj
hıs al çünkü hem daha çok oc imkanı sunuyor hemde soğutması iyi hemde daha karizmatik
Yıllanmış Üye
2,176 mesaj
Kesinlikle MSİ hem Performans hemde sogutma olarak.
Son Düzenleme: swordmaster_65 ~ 25 Şubat 2008 22:00
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Bütün hepsı aynı sogutmayı kullanıyor. HIS'ın IceQ dedıgı sogutmayı kullanan varsa onu alabılırsın ben Powercolor aldım gayette guzel. Kutu ıcerıgı de güzel
Üye
61 mesaj
Benim oyum MSI ye fiyatı da diğerlerine göre daha ii yani f/p
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,334 mesaj
wilfordhıs al çünkü hem daha çok oc imkanı sunuyor hemde soğutması iyi hemde dahaHD3870 kullanmış biri olarak katılıyorum..soğutması çok iyi HIS in...
Yıllanmış Üye
2,334 mesaj
murat gulerneden olduğunu sorabilir miyiz?
Yıllanmış Üye
176 mesaj
amedunziya9600 gt DX10 destekli, ati 3870 DX10.1 destekli ve performansları birbirine çok yakın bence ati 3870'i tercih etmelisiniz...İyi de dx10.1'in şu anda grafik performansına katkısı nedir.Hiçbirşey...çünkü dx10.1 destekli oyun yok piyasada.Linki tekrar bulamadım ama Tomshardware'de dx10.1'in Hollywood animasyon filmlerinde bile yaklaşık 1-2 senedir kullanıldıgını ve bu teknolojinin bilgisayar oyunlarında kullanılmasının kısa ve orta vadede pek mümkün görünmediginden bahsediyordu. Bence şu anda dx10.1'i ciddi bir tercih faktörü olarak görmek yanlıştır.Bu durum biraz dx10 oyunlar piyasada yokken birsürü para verip Nvidia 8500 almaya benziyor.Dx10 oturduktan sonra bu karta (ve benzerlerine) yatırım yapmanın ne kadar yanlış oldugunu da gördük. Ayrıca dx10.1 devrim niteliginde büyük yenilikler de sunmuyor,zaten öyle olsa dx11 derlerdi. Ati'nin bu pazarlama hokkabazlıgına kanmamak lazım arkadaşlar.Ayrıca 3870'den daha performanslı olan 9600GT Sonic'in yaklaşık 50$ daha ucuz oldugunu da unutmayalım,daha ne olsun....Sonuç.......dx10.1'in daha uzun bir yolu var,hiç kafanıza takmayın.9600GT ya da 8800GT alırsanız paranızın da tam karşılıgını alırsınız
Selamlar
Son Düzenleme: murat guler ~ 07 Mart 2008 15:48
Yıllanmış Üye
2,334 mesaj
murat guler sana katılıyorum...ha ayrıca sana soracağım bişey var..murat guler...KSK basketbol takımında muratcan guler vardı o sen misin yoksa akrabası mısın
Yıllanmış Üye
176 mesaj
erdem187murat guler sana katılıyorum...ha ayrıca sana soracağım bişey var..murat guler...KSK basketbol takımında muratcan guler vardı o sen misin yoksa akrabası mısınİyi bir NBA takipcisi olarak basketbolla çok ilgili oldugumu söyleyebilirim ama Muratcan Güler'le bir ilgim yok :)Selamlar