3d dunyasinin altin cagı basladi

inanarslan
04-02-2012, 21:23   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

3D DÜNYASININ ALTIN ÇAĞI BAŞLADI!

CG dünyasında yepyeni bir çağ başlıyor.
Daha önce hiçbir sitede yayınlanmamış en detaylı 3ds max dersleri sizleri bekliyor.
Hiçbir kurs ya da eğitim kurumuna gitmeden sitemizdeki dersler ile kısa sürede bu işten para kazanacak seviyeye geleceğinizi garanti ediyoruz.

Ayrıca; sitemizdeki dünya çapında başarıla kazanmış ve galerilere hak kazanmış kaliteli 3d sanatçılarımızın çalışmaları ile gözlerinize bayram ettirebilir, kendi çalışmalarınızı yollayarak da diğer üyelerin yorumları ile kendinizi geliştirebilirsiniz.

3 boyutlu görselleştirmeleriniz için yüksek çözünürlüklü kaplama arşivler, hazır modeller ve daha onlarca paylaşımı bulacaksınız sitemizde.

SİTEMİZDEN ÖRNEK BİR DERS:

BAŞTAN SONA ‘BANYO MODELLEME’
BÖLÜM-1:

BÖLÜM-2:

BÖLÜM-3:

3D Eğitmeni
09-03-2012, 11:07   |  #2  
Yeni Üye
24 mesaj

Bilgi Her Şeydir
Bilgi toplumunda yaşıyor olmanın getirdiği gereklilik yaşam boyu öğrenimin esasını oluşturarak, beraberinde kurumlarda da kendisini hissettirmeye başlamıştır.“İçinde yaşadığımız yeniçağda, zenginlik bilginin ürünüdür. Bilgi, ekonominin başlıca hammaddeleri ve en önemli ürünleri haline gelmiş bulunuyor. Günümüzde zenginlik yaratmak için gerek duyulan sermaye varlıkları arazi, bedensel emek, imalat aletleri ve fabrikalar değildir. Bunların yerini bilgi almış durumdadır.” (Thomas A. Stewart)
Donanım ve yazılım sektöründeki gelişmelere bağlı olarak mimari yazılımlarda da ilerleme kaydedilmiş olmasına verilebilir. Öncesinde elle hazırlanması haftalar süren paftalar, mimari yazılımların gelişmesine paralel olarak daha kısa sürede ve daha az zamanda hazırlanabilir hale geldi. İki boyutlu çizimden 3 boyutlu modellemeye geçildi. Bunun sonucunda hazırlanan iki boyutlu çizim 3 boyuta dönüştürülmekte, otomatik olarak kesitleri alınabilmekte, malzeme ve ışık etkisiyle foto gerçekçi resimler elde edilebilmektedir. Örneğin Autodesk firmasının ürettiği AutoCAD yazılımı ile 2 boyutlu çizimleri kısa zamanda oluştururken, 3ds max yazılımıyla gerçek hayatta olabilen ama gerçekte olmayan tasarımları yapma olanağı elde edilebilmektedir. Bu ve sayısını artırabileceğimiz diğer yazılımlar örneğin birçok mimarın tercih ettiği ArchiCAD, ADT Revit, ya da makine mühendislerinin ve teknikerlerinin daha çok tercih ettiği MDT- Inventor veya Solidworks, ya da harita mühendislerine ve teknikerlerine hitap eden NetCAD, ArcView GIS gibi yazılımlar, üniversite diplomasını tamamlayan tüm teknik kişilerin iş hayatı için ön koşul olmuştur. Aynı şekilde İnşaat Mühendislerinin teknik bilgilerini tamamlayan SAP2000, STA4-CAD, Primavera yazılımlar da ihtiyaç haline gelmiştir. Autocad , 3ds Max , Revit , Maya , Photoshop... vb
Hülya Telli
3D Eğitim Uzmanı
Bilişim ve Teknolojileri Öğretmeni

resifoglu
12-05-2012, 23:30   |  #3  
Taze Üye
4 mesaj

3d eğitiminde aldığınız sertifika programı çok önemli bu noktada bilişim eğitim merkezinde büyğk kuruluşların programları var ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim

ofisisi
11-07-2012, 11:44   |  #4  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 1
26 mesaj

gerçekten çok çok güzel bir paylaşım.Emeğine sağlık hazılyanın. ancak ben de arkadaş gibi düşünüyorum,zor böyle şeyler netten öğrenerek sıkıntılı olur illa ki eksik olur, profesyonel bir el şart çünkü 3D max bir çeşit ruh gibi, görmediğiniz ama bildiğiniz bir şeyi canlandırmak gibi ya da ne bileyim aya gitmek gibi mesela :)

bu durumda kendi kendine öğrenip eksik öğrenmek o ruha yazık etmektir,bu durumda kurslar veya özel ders hocaları devlreye giriyor ancak hocalar ok pahalı oluyor ne yazık ki.. bilişim eğitim merkezini öneririm ama. ayrıca öğretme garantili.