3D LED TV' de izlemek canlıdan daha eğlenceli bana göre, en azından izlediğimden birşey anlıyorum.
3D Led TV Alıcam
Sademle uğraşmazsan olmaz değilmi dasti :) Eğer kısmet olurda sende lg'nin yeni nesil fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alırsan elini uzatıp balıkları yakalamayı denersin :)
Dasti benimle uğraşmasın diye ona bir tane FPR gözlüğü hediye edicem, en azından 3D LED TV' si yok ama gözlüğü olsun :))
Dasti benimle uğraşmasın diye ona bir tane FPR gözlüğü hediye edicem, en azından 3D LED TV' si yok ama gözlüğü olsun :))yok saol ben senin kullanılmış ikinci el gözlüklerine kalmadım :P :) lg den aldığımda zaten kullanmadığın kadar gözlüğü sana hediye ediyor :) Bir partiye davet etmeyen insan nasıl olurda fpr gözlüğü hediye eder şaşurdum :P :)
FPR gözlüğünün fiyatı çok uygun olduğu için hediye etmem de bir sakınca yok. :)))
Sanırım sadem bekar, buda demek oluyorki o evlenip çoluk çocuğa hatta toruna karışıncaya kadar teknoloji alır başını gider,torunların zamanında yani gelecekte fpr gözlük şimdinin sg gözlüğü gibi teknoloji yoksunu olur sanırım.
7x200:1400 TL...çok haklısın danini 7 tane sg gözlüğü ile 3d tv satın alınır..
Bildiğim kadarıyla o göz sağlığını bozan, bulantı ve baş dönmesiyle birlikte electromanyetik dalga yayan sg teknolojili gözlüğün fiyatı 200 tl civarlarında, yedi adet almak istesek 1400 tl'ye denk geliyor, üzerine çok az bir fark koyarak o fiyata lg'nin yeni nesil fpr gözlüklü 3D led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alabiliriz, sinema paketini satın almasak bile tek sg gözlük fiyatına 10 adet fpr gözlük satın alabiliriz.
Sg teknolojili gözlüğün fiyatını duyan çok harika bir ürün sanacak, asıl ilginç olan herşeyiyle eksileri kendinde barındıran bu gözlüğe karşı harika bir teknoloji sunan fpr gözlüğün ucuzluğu.
Kesinlikle LG 3D TV FPR gözlüğü teknolojisini bu yüzden tercih ettim.
Tabiki aynı fikirde olacak, lg'nin fpr gözlük teknolojili 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerindeki başarısı konusunda dünya hem fikir, o nedenle en iyi 3D tv ünvanını aldı, sademde katılacak tabiki :)