Kıyamam ben onlara.. O zaman oyun oynasınlar, romantik komedi film izlesinler...
3D Led TV Alıcam
Bencede oyun oynasınlar, ama sevmediğiniz bir dedeniz varsa güzel bir korku filmi izleterek bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz :)
:))) Ayse güldürdünüz beni.. Ben de üst kat komşularımdan biraz rahatsızım..Acaba diyorum korku filmi izlemek için davet mi etsem...:P Eğlenceli olur..
ama mirası varsa işe yarar bu ama allah göstermesin ya :) sonra keşke hayatta olsa da bu filmi beraber izlesek diye söylenirsiniz...Öyle büyükler varki insan mirasını bile istemiyor dasti :) O yaştaki insanların göz sağlığı zaten bozulmuştur, onlar o filmi izleyene, izlediğini anlayana kadar ben ölürüm herhalde :)
Ajda Pekkan'ı karıştırmayın o istisna, aklı mantığı zorlayan bir enerjiye sahip o kadın. Geçen senelerde kuruçeşme arenada canlı performansını izleme şansına erişmiştim, hatta videoya kayıt ettim, bir gün LG'nin yeni nesil fpr gözlük teknolojili 3D full hd, smart, led veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alırsam ilk izleyeceğim görüntü bu konser görüntüsü olacak.
Banane,Lg'nin yeni nesil 3d tv çeşitlerinden birini satın almadan, fpr teknolojili gözlükle önce ben izlemeden, o eğlenceyi yaşamadan kimseyle paylaşmam o görüntüleri, demekki ne yapıyorsunuz işi gücü bırakıp bana 3D tv'mi satın alabilmem için dua ediyorsunuz :)))
Dasti unuttuğun çok şey var ama öncelikli benim gözümden çekilmiş bir görüntü ve video daha güzel olur çünkü anlarım bu işlerden biraz, bence videoyu bulmaya çalışacağına konsere bilet bulmaya çalış, o kadını canlı izlemek çok eğlenceli ve keyifli.
Dasti ne iyi olurdu. Bedava konser izlerdik sayende..
Video'dan izlemekle olabilecek şey değil Ajda'nın enerjisini yakalamak ve eğlencesine doymak, bence açık hava konserleri bitmeden bir bilet bulmaya çalışın ve gidip canlı izleyin.
Canlı izlemiştim Ajda'yı birkaç kez. Ama 3d led tv satın aldığımdan beri konserleri evde koltuğumda rahat rahat izlemek daha eğlenceli geliyor..:)
Video'dan izlemekle olabilecek şey değil Ajda'nın enerjisini yakalamak ve eğlencesine doymak, bence açık hava konserleri bitmeden bir bilet bulmaya çalışın ve gidip canlı izleyin.ajda nın bir konseri var sadece somali yardım konseri o da en ucuz bileti 50 den başlıyo :)computeraddict konser videolarını nerden buluyosun ? bizimle de paylaşsan ya izlesek bizde :)
İnternetten izliyorum ve D&R 'da bazı sanatçıların konser kayıtları buluınuyor..