Bugün bir haberde Güney Kore'de kitapların kalkacağını, tüm eğitimin bilgisayardan yapılacağını okudum, ne güzel bir gelişme, zamane çocukları çok şanslı, hatta bilgisayarları devlet verecekmiş. ihale yaparak kendi ülkelerinin firmaları olan LG veya Samsung'tan temin edeceklermiş bu bilgisayarları. haberi okuyunca keşke Kore'de öğrenci olsaydım dedim, düşünsenize ihaleyi LG kazanırsa ki bence kazanır, optimus pad'inizi devletin size hediye ettiğini ne süper olurdu.
3D Led TV Alıcam
Kesinlikle çok büyük bir başarı tabi 3D TV FPR gözlüğü teknolojisi ile sağlanmış bir başarı.
Paylaşmak güzeldir ama başarıyı paylaşmak değil :)
Aslında bir yandan diğer markaların 3D TV kullanıcılarının SG gözlüğü değil de FPR gözlüğü kullanmalarını isterim. Onların göz sağlığı açısından.
Göz sağlıklarını düşünüyorlarsa gidip LG'nin smart, led,full hd ve sinema tv çeşitlerinden birini alıp fpr gözlükle rahat rahat izleyecekler hemde daha ucuz fiyata , satış sitelerine bakarsanız en iyi 3d tv olmasına rağmen en uygun fiyatlı yine LG.
3D TV SG gözlüğü hem pahalı ,hemde göz sağlığını etkiliyor. Ayrıca bulantı ,baş dönmesi yapıyor.
Birde SG gözlüklerle 3D TV izlerken electromanyetik dalgaya maruz kalıyoruz, FPR gözlüklerde kesinlikle böyle bir dalga yok, rahat bir tv izleme imkanı sunuyor bize.
Adamlar daha ne yapsın, 3d led, smart, full hd ve sinema tv çeşitleriyle sağlımızı, keyfimizi, rahatlığımızı ve bütçemizi düşünmüşler ve öyle ürünler yapmışlar ki en iyi 3d tv ödülü almışlar, hangi firma tüketicisini bukadar düşünür.
Evet ,3D TV FPR gözlüğü pasif polarize gözlük olduğu için ve şarj yada pil gibi electromanyetik dalgalar yayan akımlar içermediği için bulantı ve baş dönmeside yapmıyor.
Kesinlikle filmin ortasında şarj biter yada bulantı falan yapmaya başlar. O yüzden benimde tercihim FPR gözlüğü, ayrıca 3D TV kullanıcılarına kesinlikle tavsiye ederim.
3d sinema, full hd, smart ve led tv çeşitlerinin Fpr gözlükten sonra bence en büyük artısı çeviri özelliği, 3d film, oyun, spor karşılaşması, futbol gibi yayın ve kanal bulmaya çalışmak gibi derdiniz ortadan kalkıyor bu özellik sayesinde,evinizde ailenizle her türden eğlence imkanı sunuyor lg bu serisinde bizlere.
Şuanda pasif 3D panelleri ve Fpr teknolojisini LG ve Philips kullanıyor.Her iki markanın özelliklerine bakıp tercihinize göre seçim yapabilirsiniz.3D TV teknolojisinde Fpr gözlükleri üreten LG'dir. Philips, LG ile anlaşarak pasif 3D teknolojisini kullanmıştır. Bir markanın ilk üreticisinden almak daha iyidir, yine de sizin tercihiniz.
Ben denedim gerçekten yayınları çevirisinden sonraki 3D TV boyutu da çok güzel.
teşekkürler sadem, benim deneme fırsatım olmamıştı, dedikleri kadar varmış yani.