En iyisi sinema 3D TV zaten.
3D Led TV Alıcam
LG' nin 3D TV LW serisini tavsiye ederim. Sadece boyutuna siz karar verin.
LG' nin 3D TV LW serisini tavsiye ederim. Sadece boyutuna siz karar verin.lw serisi 3d olanları kapsıyor sanırsam bunların hepsi 3d smart tv özelliğine sahipti. Boyutta odanın boyutuna göre uygun olur. Onu mağazadaki görevlilerde belirler sizi yönlendirir diye umut ediyorum. :) electroworld de metrekaresini sölediğinde hangisinin uygun olduğunu söylüyorlardı. :)
lw serisi 3d olanları kapsıyor sanırsam bunların hepsi 3d smart tv özelliğine sahipti. Boyutta odanın boyutuna göre uygun olur. Onu mağazadaki görevlilerde belirler sizi yönlendirir diye umut ediyorum. :) electroworld de metrekaresini sölediğinde hangisinin uygun olduğunu söylüyorlardı. :)LG nin Cinema 3d tv serisinini lw kodlu olanlarda lw4500 modeli hariç diğerlerinde var smart tv:)))
3D smart, sinema, full hd ve led tv çeşitlerinin hepsi birbirinden güzel, hepsinin görüntü kalitesi, parlaklığı, teknolojisi, fpr gözlükleri aynı zaten, ufak ayrıntılar farklılık sebebi. Benim gönlüm sinema tv'den yana, film izlemeyi çok seven biri olarak, tv'imi aldığım gün evimde ailemle yaşayacağım eğlencenin hayalini kurmaktayım.
Çok doğru varsa söyleyin bilelim ama yok :)
Kalkılırda kalkamıyorsun :))
Tabi en iyi görüntü kalitesi ile izlemekte bizim kalkmamızı sağlıyor :)
3d led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birinde ve hatta varsa sinema ses sistemiyle sabaha kadar izlenir...
Kesinlikle hiç ara vermeden izlenir :))
3D LED TV' nin yanına birde LG' de çok güzel ses sistemleri var aslında onuda almak lazım.