samsungun reklam politikası iyi ama teknolojisi eskisi gibi değil
3D Led TV Alıcam
Evet, genelde hep ürünlerin dış tasarımına önem veriyorlar. Bu yüzden göze hoş geliyor sadece.
Nar'a benziyor biraz LG'nin bu 3D tv'leri, küçükken hep sorduğumuz ''çarşıdan aldım bir tane, ev geldim bin tane' diye bilmecemiz vardıya, narın bu durumu bu tv'ler içinde geçerli, tekno marketten tek bir ürün satın alıyoruz, eve geldiğimizde kutuyu açıyoruz ki o da ne Dünya o küçücük kutunun içinde, her türden eğlence imkanını bize sunduğu yetmiyormuş gibi birde sundukları en iyileri, en iyi görüntü kalitesi onda, en parlak görüntü onda, en iyi teknoloji onda, en iyi çeviri özelliği onda, Fpr denen en iyi gözlük onda, en iyi bakış açısı onda, en iyi fiyat onda bu böyle uzar gider, ama olmayanlarda var, mesela ekran titremesi yok, crosstalk(parazitlenme) yok, göz sağlığını kaybetme riski yok, bulantı ve baş dönmesi yok, electromanyetik dalgaya maruz kalmak yok, şimdi olmadı derseniz bu kadar kusur kadı kızında bile var derim:))
Ayrıca reklamlara o kadar para harcıyacaklarına, uygun fiyatta ürün satışı yapsalar reklama bile gerek kalmıcak.
Enflasyon yükseliyor, halkın alım gücü düşüyor.. Bütçelerinde reklam için ayırdıkları parayı reklam şirketlerine vereceklerine ürün fiyatlarını belli bir oranda indirseler çok daha mantıklıca bir politika izlemiş olurlar bence..
Bu konuda bizi tek düşünen marka LG, 3D led tv'leri normal led tv'lerle hemen hemen aynı fiyata, başka markalar en iyi 3D tv ünvanı almış olsalardı şuan ki fiyatlarını düşünemiyorum, Fpr gözlük artısınıda saymıyorum bile.
LG olmasa sanırım biz hayatta 3D LED TV sahibi olamazdık.
Enflasyon yükseliyor, halkın alım gücü düşüyor.. Bütçelerinde reklam için ayırdıkları parayı reklam şirketlerine vereceklerine ürün fiyatlarını belli bir oranda indirseler çok daha mantıklıca bir politika izlemiş olurlar bence..
cok dogru söylediniz. eflasyon yükseldikçe fiyatlarda aynı oranda artıyor. ondan sonra haydi bi daha
Birde şöyle birşey var; teknomarketlerde çalışan personellerde primli sistemle çalıştıkları için genelde fiyatı yüksek olan cihazı tavsiye ediyorlar.
Kimselere güvenemez olduk. Bu yüzden çok iyi araştırma yaparak teknolojiyi bizzat kendimiz öğrenmeliyiz. Kimsenin bizi kandırmasına izin vermemeliyiz. Şahsen ben 3d led tv satın alırken pek çok tv karşılaştırması yaptım.
evet bende ilk sorduğumda kac " düşünüyorsunuz dediler söyledikten sonra en yüksek fiyatlı tv leri gösterdiler.genelde öyle olur neden biraz daha fazlasını vererek kaliteli ürünü almayasanız ki der kandırırlar yaa :) çok iyi pazarlama teknikleri var bu işi için çok önemli bence bu.
Halbuki müşteriye uygun fiyatta doğru ürün verirsen, o müşteri artık birşey alacağı zaman ilk önce gelir senden almaya bakar.
Zaten hiçbir bilgiye sahip olmadan gidersen rahatlıkla en pahalı ürünü aldırabilirler
Ne almak istediğinizi biliyorsanız, önce özellikleri karşılaştırın, aynı özelliklere sahip ürünlerin fiyatları karşılaştırılınca aradaki fark ortaya çıkıyor, tv almak istiyorsanız izlenmesi gereken yol bu, ama 3D tv alacaksanız bunlara gerek yok, çünkü LG'nin 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleriyle kıyaslayabileceğiniz bir ürün, bir teknoloji yok, hemde en iyi olan ve en iyi 3D tv ünvanı almasını sağlayan, görüntü kalitesi, parlaklığı, çeviri özelliği, fpr gözlükleri gibi artıları olmasına rağmen en uygun fiyatta onda.
internet çağında yaşıyoruz, bir ürünü satın almadan önce karşılaştırma yapabileceğiniz, kampanyalardan promosyonlardan ve ürün tavsiyelerinden faydalanabileceğiniz bir sürü satış sitesi var, araştırma yapmadan satın alma yaparsanız kazıklanacağınız garanti. 3D led, full hd, smart ve sinema TV çeşitlerinden birini almak yada araştırmak için satış sitelerine girdiğinizde fiyat ve teknoloji bakımından özellikle fpr gözlük artısından dolayı tavsiyelerinde gösterdiği gibi en iyi 3D tv LG'nin bende bu sayede tanışmıştım LG'le.