çok doğru ama çoğu kişinin işine gelmiyor arastırmak.
3D Led TV Alıcam
Benim çevremde araştırmadan alan bir çok insan var ..
Onları uyar diyeceğim ama araştırma duygusu insanın içinden gelmeli..
Valla araştımıyorlar, kafalarında bir marka belirliyorlar hep o markadan alıyorlar.
Marka takıntısı..Tedavi olmaları gerek..:)
Çok doğru söyledin danini :)
İnsanlarda teknoloji gibi, bazıları en ön sıradan ilerliyor, bazılarından hala ses yok :)
Çok doğru, dengeyi sağlayamadık bir türlü :)
birde genelde mağazalardan içeri girdiğinde karşına ilk çıkan televizyon açıksa o da dikkatini çeker hemen bunu alalım çok güzelmiş dersin. Numune üründe çok önemlidir aslında bilinçsiz müşteriye hitap etmekte :)
Zaten bilinçli müşteri herşeyine en ince ayrıntısına kadar dikkat ediyor. Yok boyutu ne kadar, yok görüntü kalitesi nasıl, fiyatı uygun mu, diğer ürünlerle karşılaştırma yaparsak hangisi en iyi 3d tv dir diye araştırır dururlar. :)
Haklısın dasti. Mesela teknosaya falan girdiğinde samsung kapıda karşılıyor insanı:)) En az 20- 30 tane led tv, 3d tv koymuşlar. İnsanlarda bundan etkilenip yöneliyorlar. Tamamen göz boyama. Başka bir şey değil. Adamlar 4000-5000 lira fiyatı olan tv lerde halen sg gözlüğü teknolojisi kullanıyorlar. Artı fiyatına göre görüntü kalitesi,parlaklık vs geride kalıyor.
çok şükür bu zamana kadar öyle her gördüğüme kanıp aldanmadım :) sadece bir keresinde vatana gittiğimde harici disk almamda benim düşüncelerimi değiştirdi oradaki personelin birisi ama ondada pişman olmadım güzel ürün çıktı allahtan :) teknoloji konusunda şanslıyım ya kötü bir ürünle karşılaşmadım daha. Lg 3d led tv satın alınca da inş şans benden yana olur :)
Benim de canım yandığı için yazdım bunları. Golddan Toshiba bilgisayar aldık personelin aklına uyarak. O zaman teknolojiyi çok takip etmiyordum. Amd işlemci pc yi nasıl sattı bize halen aklım almıyor:)) Pc yi bir kaç ay kullandıktan sonra bir de baktık bizim pc yangınlarda:))
Evet, bizlerde kar yaptığımızı düşünüp sonradan zarara uğramayalım.
Benim de canım yandığı için yazdım bunları. Golddan Toshiba bilgisayar aldık personelin aklına uyarak. O zaman teknolojiyi çok takip etmiyordum. Amd işlemci pc yi nasıl sattı bize halen aklım almıyor:)) Pc yi bir kaç ay kullandıktan sonra bir de baktık bizim pc yangınlarda:))Bu olaydan sonra bilinçli tüketici olmuşsunuzdur. Teknolojiyi artık takip etmeniz gerektiğini anlamış ve araştırma yaptıktan sonra satın almaya başlamışsınızdır..
Personeller müşterilere hiç almayacakları bir ürünü bile ne yapar eder, aldırtır.
En iyisi takip etmek gerçektende, en azından doğru kararları araştırmalarınız sayesinde verebilirsiniz.