Merhabalar ben pc me 3D mark Vantage testi yaptırmak istiyorum ama 19" widescreen monitör kullanıyorum (1440*900) ve minimum cözünürlügün 1280*1024 olması gerekiyormus ve bunu yapamıyorum bu secenek yok bilgisyarda ne yapmalıyım testi gecekleştirebilmek icin
İşletim sistemim Windows 7 Ultimate 64 bit
3D Mark Vantage Çözünürlük sorunu Yardım Edin
Çözünürlüğünüz gereken en alt seviyeden yüksek işte. 1440x900 çözünürlükte testi gerçekleştirin.
Hmm. Siz x900 sebebiyle mi kaybediyorsunuz? Başlamıyor mu test?
Detaylı bilgim yok ne yazık ki. Bu durumda testi gerçekleştirmenin bir yolu var mıdır, mümkün değil midir, bilmiyorum.
işletim sistemini yaz eğer bilgin yoksa çözünürlüğü ayarlayamıyorsan yardımcı olmaya çalışalım
masaüstüne sağ tıkla ekran çözünürlüğü seçeneğine tıkla sonra çözünürlük seçeneğinden gerekli çözünürlüğü ayarlamaya çalış. işe yararsa haberimiz olsun ok?
windows update var denetim masasında oradan güncellemeleri denetle ekran kartının microsoft onaylı driverı varsa onu sadece yükle bilemiyorum yani o çözünürlüğünü ayarlayamadığın ekran ayarı penceresini resim olarak göndersen birşeyler yapabiliriz herhalde bugüne kadar yaptık yani
aygıt yöneticisinden monitörün driver ini kaldır monitörün driver ini kurmadan ya da tanıtmadan yapmaya çalış bende de desteklenmeyen çözünürlükler oldu monitörü tanıtmadan hallettim hatta monitörü tanıtınca resimler bile kızıla boyalı çıkıyordu bu da olmasa buradayız bakarız
işini gördüysen sorun yoktur hallettin mi yani
slm.arkadaşlar aynı problemi bende yeni aldığım acer 3820tg modelinde yaşıyorum..ekran kartım 1gb hd5650..i5 işlemcili notebook...3dmark vantagede minimum required resulation not supported gibi mesajlar almaktayım...nasıl çözdünüz olayı