Merhabalar,
Başlıktan da anlaşılabileceği gibi özellikle 3 boyutlu tasarım yapmak ve render almak için bir bilgisayara ihtiyacım var. Kullanacağım programlar AutoCad, 3dsMax, SketchUp, Photoshop, Revit, VRay vb. Tam olarak bilgisayarda bu programlar için nelerin önemli olduğunu bilmediğim için donanım gereksinimi gibi isteklerimi söyleyemem. Bu yüzden sizden bana bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum. Masaüstü veya notebook farketmez, tabi notebook taşınabilir olması açısından işime daha çok yaracaktır ama eğer diyorsanız madem olabilecek en iyisini istiyorsun notebook aynı performansı sağlamaz, o halde masaüstünü düşünürüm. Dediğim gibi uzman olduğum söylenemez bu yüzden özellikle tüm yardımlarınız kabulümdür. Fiyat konusunda, gerçekten iyi bir performans beklediğim için iyi bir ücret ödemem gerektiğinin farkındayım, o yüzden bir sınırlama yok. Bu arada sorumu halihazırda piyasadaki bilgisayarlar için sordum, çünkü toplamanın altından kalkabilir miyim bilmiyorum. Ama bu konuda da görüşlerinize açığım. Şimdiden çok teşekkürler.