http://www.astrogemini.com/screensavers/
ben Titanic'i seçtim.
3D screensavers
bence indirmeyin kurmayın içinde casus yazılımlar oluyor genelde, hemde makineyi yavaşlatır.
Zaten 1dk sonra ekrankoruyucu devre dışı kalıyor deneme süreümü olduğu için. Bir ekran koruyucu yaklaşık 10MB cıvarında. Açılırken loading yapıyor belli bir süre. Bencede denemeye değmez. Ben denedim o yüzden sölüyom bunları :)
ben seçtim derken,tam sürümünü ele gecirdim demek istemiştim yoksa triali ile uğraşacak halim yok haliyle:)
içinde casus yazılım oluyor fikrine katilmuyorum sadece varsayım,zaten trojan da dahil her türlüsünü güvenlik aracı ile taratıyoruz,ondan sonra kullanıyoruz.Proaktif yazılımlar beni uyarır.Kasper i de kullanma,birvakit uzun süre rusya ya içindeki casus yazılımı ile PC nizdeki bilgileri gönderiyor diye az mı söylenti dolaştı,hatırlayın.
kaspersky 'de casus yazılım yok.
ben makinemi www.virustotal.com ile düzenli olarak taratıyorum, virüs çıkmıyor 12 aydır.
kaspersky varken virüslere elveda...
para verenemi gülüyorlar :) Bende onlara gülüyorum. Utanmadan hırsızlık yaptıklarını hak yediklerini söyleyenlere gülüyorum. Hatta kahkaha atıyorum çünkü hesaplarını vereceklerini bilmiyorlar!