3D STUDIO MAX SİNEMA

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
kayhancad
01-07-2004, 16:39   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

MERHABA ARKADAŞLAR 3D MAX TE YAPTIĞIM BİR ANİMASYONU NASIL ARKA PLAN DAHİL  NASIL BİR WİDEO,FİLM OYNATICI BİR PROGRAMDA TAM EKRAN VE NET OLARAK İZLERİM BANA ANLATIRSANIZ İNANIN ÇOK SEVİNİRİM..

samray
03-08-2004, 22:31   |  #2  
Taze Üye
6 mesaj

Öncelikle bende bu konuda acemi olduğumu belirtmekte fayda görüyorum...Oluşturduğunuz animosyonu render etmeniz gerekli...Bu noktada tüm arka plan ayarlarını render komutundan ayarlayabilirsiniz.Bilgisayarınızda ki yüklü codecler sayesinde istediğniz codecle sıkıştırarak output kısmından dosya adını girerek render işlemini başlatınız..Oluşturduğunuz animasyonun ağırlığına bağşı olarak render süresi değiştir.Sorunuzun cevabını alabildiyeseniz ne mutlu bana...

kirmastix
05-08-2004, 13:35   |  #3  
Taze Üye
1 mesaj

kayhancad arkadaşın dediğine katılıyorum. Render denen max ın en temel elemanı senin işini görecektir ki gerek animasyon gerek ise resim çıktıları için render etmen gerekli. fakat animasyon render i uzunluğuna ve bilgisayarının hızına göre biraz vakit almaktadır. ben 6 saat 2 dk lık bir anim için render yaptığımı hatırlıyorum. kolay gelsin.