Kesin siz oldunuz :)
3D tv de hangi futbol maçını tekrar izlemk istrsin
İnsan bizleride davet ederdi ;)
:)) TABİKİ BEN...:)
En yakın zamanda yine bir futbol oyunu partisi yaparak sizleri de davet edeceğim... Ama kendine güvenenler gelsin.. Yoksa Ajda Pekkan'ın dediği gibi "Yakar Geçerim"...
Ama yazmıyor, oyunu tabiki computeraddict almıştır, 3D tv'sini satın alalı bir kaç hafta oldu, oldukça pratik yapmıştır, ama paylaşımcı gördüm computeraddict'i, eğlencesini arkadaşlarıyla paylaşıyor, bizi çağırmadığına göre bizi arkadaş olarak görmüyor :( Şaka bir yana ben pek oyundan keyif almıyorum, oyun değilde film partisi vereceğin zaman haberim olsa çok sevinirim :))
3D TV' de film izlemek için parti verilirse komedi filmi olsun lütfen :)
Siz arkadaşlarım için oyun partisi de veririm film partisi de.. Ben 3d oyun oynarken veya film izlerken çok eğlendiğim için ailem ve sevdiğim kişiler de eğlensin isterim.
:) dasti 3D TV sinema biletlerini senden mi alıcaz ?
Dasti en ön sıralar 20 tl, orta sıralar 15 ve en arka sıralar 10 tl.. Fiyatlara patlamış mısır ve limonata dahil. Sizden ricam bu bilgilere göre sinema biletlerini satmanız...
Biraz da biz kazanalım... :)
Harika görüntü kalitesi ve parlaklık, Fpr gözlük, film izlerken oyun oynarken bakış açısının genişliğinden kazandığımız rahatlık, yaşadığımız eğlence, göz sağlığımızı koruma, baş dönmesi ve bulantı yaşamama, ekran titremesi ve crosstalk sorunu yaşamadan izleme yapabilmede bizim kazancımız, bu kazanç bana yeter.
Kesinlikle öyle böyle herşeyiyle dört dörtlük başka bir teknoloji yok, Lg 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleriyle hem kendini, hem 3D tv piyasasını yeniden boyutlandırdı.