Ben şahsen Pancu'nun kaleye geçtiği o efsane fenerbahçe-beşiktaş maçını bir de 3d tv de izlemek isterim.
3D tv de hangi futbol maçını tekrar izlemk istrsin
Ben Galatasaray- Fenerbahçe maçını 3D TV'de izlemek isterim.
Tabiki galatasaray-fenerbahçe maçlarının hepsini izlemek isterim. Her derbide ayrı bir heyecan var.
Bunun dışında barcelona ,manchester unıted ,werder bremen ,bayer leverkusen ,atletico madrid gibi yabancı futbol maçlarınıda izlemek isterim.
Güngören Belediyespor - TKI Tavşanlı Linyitspor
bizim ligten GS,FB VE BJK maçları , İspanya'da Real ve Barça'nın maçlarını , İngiletere'de ise tüm maçları seyretmek isterdim. Adamlar çok sert oynuyo acayip zevkli olur seyretmesi :)
valla aga ben türkiye hırvatistan maçının 90 dan sonraki uzatmaları izlemek isterim
Uzatmalarda çok heyecanlı oluyor.
Tabiki fenerbahçe ve galatasaray maçını izlemek isterdim ama galatasarayın yeniği bir maç olsun mümkünse, biliyorum öyle bir maç bulmak zor ama :)
Fenerin hiç şike olmayan bir maçı olsaydı da onu izleseydik keşke :)
Fenerbahçe, GS ve BJK ile de oynadı, şike verseydik bu kadar alt sıralarda olmazdınız ;)
şike nasıl yapılır maçları iyi gider 3D ile.
Fenerbahçe, GS ve BJK ile de oynadı, şike verseydik bu kadar alt sıralarda olmazdınız ;)Ne yani sen şimdi şike yapılmadığını mı iddaa ediyorsun ?
O kadar delil var ki sana şimdi sayamıcam burda Azize 'nin kimlere kimlere para tekliflerinde bulunduğunu ,GS son sıralara düşse bile sizin gibi şike yapmadı en azından gözden düşmedi.