Çocuklara çok fazlaÜç boyutlu izleme yaptırılmamalı aslında, sadece göz sağlığı değil tehlikede olan, gelişmekte, büyümekte olan bir beyni olumsuz etkilermiş gibi geliyor bana...
3D TV'de Hangi Tür Oyunları Oynamak İsterdiniz?
Yazık danini. Anneler babalar bilinçli olsunlar.. İzlettirmesinler sg gözlüğü ile 3d tv..
Çocuk kendi bilmez sg gözlüğünün göz sağlığına zarar vereceğini ama ebeveynler bilinçli olmalılar..
Bir çok ebeveynlerde araştırmadan gidip 3D TV alıyor. Böylece SG gözlüğünün göz sağlığına zararlarından habersiz bir şekilde kullanıyorlar.
Bunların SG gözlüğünü en iyi şekilde değiştirmeleri bile 1-2 yıllarını alır. Bu sürede insanların göz sağlığı zaten iyice zarar görmüş olur.
Göz doktorları devreye girse keşke, sg teknolojili gözlüğün göz sağlığına neler yaptığı hakkında bilgi verselerde insanlar göz sağlıklarından olmasa.
SG gözlüğü teknolojisi bence tam anlamıyla yasaklanmalı.
Göz doktorlarının ve beyin cerrahlarının sg gözlüğünün yaydığı electromanyetik dalgadan haberleri olsa bence sg gözlüğünün üstüne "sg gözlüğü göz ve beyin sağlığına zarar verir" yazısını yazmayı zorunlu tutarlar.. (aynı sigara paketlerinin üzerindeki yazılar gibi.:P)))
Üretimi ve satışı yasaklanmalı, satın alınmış olanlarda toplatılmalı, insanların göz sağlıklarıyla oynuyorlar, sg teknolojili gözlüğün bu zararları hakkında insanlar bilgilendirilmeli bence.
Sg gözlüğü insanların göz sağlığı bozulmadan önce yasaklansa ya da yasaklanmadan firmalar bu işe bir el atsalar..
Ne yapacaklar acaba? Göz sağlığına zarar vermeyen sg gözlüğü çıkarabilecekler mi acaba?
Yapsınlar yapmasınlar demiyorum.. Ama para kazanmak için bizim göz sağlığımızla oynamasınlar. Ve sg gözlüğü teknolojisiini geliştirsinler ki film izlerken, oyun oynarken eğlencemiz gözlüğün şarjı bitti diye yarım kalmasın...
Ne yapacaklar acaba? Göz sağlığına zarar vermeyen sg gözlüğü çıkarabilecekler mi acaba?Sg teknolojili 3D tv gözlüğünün bir çok özelliğini değiştirip geliştirebilirler, mesela ekran titremesi ve crosstalk sorununu ortadan kaldırabilirler, daha geniş bir bakış açısı sunabilirler, ama göz sağlığına verdiği zararı azaltabileceklerini hiç sanmıyorum.
Sg teknolojili 3D tv gözlüğünün bir çok özelliğini değiştirip geliştirebilirler, mesela ekran titremesi ve crosstalk sorununu ortadan kaldırabilirler, daha geniş bir bakış açısı sunabilirler, ama göz sağlığına verdiği zararı azaltabileceklerini hiç sanmıyorum.Göz sağlığına zarar vermeye devam edeceklerse boşuna uğraşı sg gözlüğü teknolojisini yenilemesinler.. En büyük sorunu çözemedikten sonra..