danini sen önce bi fpr teknolojisine sahip 3d tv al :) daha onlar bizim ülkeye gelmedi gelene kadar bunlarında modası biter gözlüksüz 3d tvlerinde :D
3D TV'de Hangi Tür Oyunları Oynamak İsterdiniz?
Modelini bende tam olarak bilmiyorum danini. Dasti haklı biz daha fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini bile satın alamamışken bırak gözlüksüz 3D tv'leri, onlar bizi çok aşar.
:) Gözlüklü 3D TV bana göre daha eğlenceli, ayrıca FPR gözlüğünün bakış açısı sorunun olmamasıda görüntü kalitesini değiştirmiyor.
Gerçekten LG en iyi 3D TV çeşitlerini herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Lg şu anda piyasanın en iyi 3d tv'lerini üretiyor..
En iyi 3D TV teknolojisi olan FPR gözlüğünüde üretiyor :)
Zaten Lg en iyi 3d tv ünvanını fpr gözlüğü teknolojisini çıkararak aldı.
Lg'nin yeni nesil 3D tv'leri en iyi özellikleri bünyesinde barındırıyor, en iyi görüntü kalitesi ve parlaklık onda, en iyi fiyat onda, en iyi çeviri özelliği onda, en iyi teknoloji onda, en iyi bakış açısı onda, en iyi rahat izleme olanağı onda ve tabiki en iyi 3D tv gözlüğü olan fpr gözlük onda, ayrıca ekran titremesi ve crosstalk sorununu en aza indirgeyerek en iyi ve sorunsuz görüntüde onda.
Ve fpr gözlüğü ile resmen isimlerini duyurdular..
FPR gözlüğü teknolojisini deneyen ve kullanan herkes memnun zaten, bu şekilde en iyi teknoloji olduğunu bizler bile rahatlıkla anlayabiliyoruz.
Orası öyle computeraddict, bu en iyilerle fpr teknolojili gözlük sayesinde tanıştık, bizi lg'ye, Lg'nin full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerine yönlendirip bu ayrıcalıkları yaşamamızı sağlayan fpr gözlüktür, yiğidi öldürüp, hakkını yemeyelim :)
Katılıyorum, FPR gözlüğünün en iyi özelliği bakış açısı :)
Şu anda piyasadaki en geniş bakış açısı Lg 3d tv çeşitlerinde..
Bu gerçekten çok iğrenç birşey, FPR gözlüğü ile ne güzel rahat bir bakış açısı sayesinde ailecek film izleme şansına sahibiz.
Görüntüsüde çok komik sg teknolojili gözlüğün, uzay filmlerinden fırlamış gibi gösteriyor insanı :)
Geçen bir reklamda gördüm. Bir köyde insanlar açıkhava 3d sineması izliyor ve hepsinin gözünde sg gözlüğü var...Çok komik görünüyor.. Umarım film bitmeden sg gözlüğünün şarjı bitmemiştir..:)))