Peki danini bir uygulamayı kapatmadan başka bir uygulama açabiliyor musun ?
3D Tv ile Neler Yapılabilir ?
Peki danini bir uygulamayı kapatmadan başka bir uygulama açabiliyor musun ?Bir uygulama kapatılmadan başka bir uygulama açılıyor olması lazım sadem, aynı ekranda hem film izleyip hem nette dolaşabiliyoruz, öyleyse aynı anda iki uygulamada açılabiliyor olmamız gerekiyor.Son Düzenleme: aysedundarr ~ 23 Kasım 2011 16:53
Peki danini 3D smart TV' de hem oyun oynayıp hem film izleyip hem de facebook açık kalabiliyor mu ?
yok aldım ben alırken indirim vardı aldım magıc kumandadan. iykide almışım rahat ve eğBir alışverişin indirimli yapılması insanı mutlu eden bir durum. Uygun fiyata magic motion kumandası satın aldıktan sonra eminim her kumandayı elinize alışınızda indirimli satın aldığınız aklınıza gelir...
Peki danini 3D smart TV' de hem oyun oynayıp hem film izleyip hem de facebook açık kalabiliyor mu ?Sadem yaaa, sende ne çok şey istiyosun, smart tv aynı anda film izletip, oyun oynatıp, faceebook'u açık tutamıyor, peki sen aynı anda film izleyip, oyun oynayıp birde facebookta gezinebiliyormusun
Heheheheh..Ayse mükemmel bir yorum olmuş..Tebrik ederim..
Sadem yaaa, sende ne çok şey istiyosun, smart tv aynı anda film izletip, oyun oynatıp, faceebook'u açık tutamıyor, peki sen aynı anda film izleyip, oyun oynayıp birde facebookta gezinebiliyormusunKulağım filmde, gözüm oyunda ve bir yandan da facebookta online kalmak istiyorum Ayşe.
Sen ne kadar becerikliymişsin sadem be, film izleyip, oyun oynayıp facebookta dolaşabilen başka bir insan daha yoktur yer yüzünde, biz kimlerle konuşuyormuşuz da haberimiz yokmuşAyşe, Sadem belki de yürürken sakız çiğneyenlerdendir.. Pekçok işi bir arada yapabilir.. Film izlerken hem oyun oynuyordur hem de patlamış mısır yiyordur..Kıskanmayalım...
Ayşe, Sadem belki de yürürken sakız çiğneyenlerdendir.. Pekçok işi bir arada yapabilir.. Film izlerken hem oyun oynuyordur hem de patlamış mısır yiyordur..Kıskanmayalım...Bende yürürken sakız çiğneyebilenlerdenim, hatta balon bile yapabiliyorum Ama burdaki durum farklı, sonuçta bir beynimiz var, hem izlediği filme, hem oynadığı oyuna hemde yazıştığı facebook'a nasıl odaklanır bir beyin, ben bunu anlamıyorum ve asla kıskanmıyorum, tek birşeye odaklanmayınca insan eğlenemez ki, yaptığı aktivitenin eğlencesi kalmaz bence.
Ayse biz bu 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerini eğlenmek için satın alıyoruz. Aynı anda hem film izleyip hem oyun oynayıp hem de facebook a girmenin stresini ve yorgunluğunu yaşamam..Ama tercih meselesi..
3d led tv^mde yapmayı en çok sevdiğim 2 şey. Film veya video izlemek..
3D led tv ile yapılacak en iyi, en eğlenceli aktivite film izlemek bence, sonra oyun oynamak, ama led tv'im smart özelliğe sahipse nette dolaşmayı oyun oynamaya tercih ederim.
3D led tv ile yapılacak en iyi, en eğlenceli aktivite film izlemek bence, sonra oyun oynamak, ama led tv'im smart özelliğe sahipse nette dolaşmayı oyun oynamaya tercih ederim.Benim 3d led tv'm smart tv özellikli olmadığından internette dolaşamıyorum..:( Ama yine de 3d tv'm olduğu için mutluyum..
Film, video, futbol karşılaşmalarını, 2D yayınları ve kanalları üç boyutluya çevirip izlesem, üç boyutlu oyun oynasam bende mutlu olurdum computeraddict, hemde çokkk mutlu olurdum :)
Bunun için Smart TV' ler arasında kıyaslama yapman gerek, en çok hangi amaçla kullanıcaksan eğer istediğin en iyi görüntüyü alabileceğin bir smart TV bakman gerekir.
Olunmaz mı Ayse? Örneğin futbol maçlarını sahadaymış hissinde izlemek çok eğlenceli.. Belgesel izlerken de akan nehrin yanındaymış hissi de çok güzel..