ben almadan önce cok arastırdım biliyorsunuz lg de karar kıldım ve tv dende smart uygulamalarındanda cok memnunum
3D Tv ile Neler Yapılabilir ?
Uygulamaları kullanırken bir sorun yaşadın mı hiç danini ?
SG gözlüğü teknolojisi kötü olmasa uygulamaları işe yarar sanırım.
Uygulamaları birkaç kez kullandıktan sonra alışılır zaten.. İlk başka karmaşık gibi gelir ama sonra magic motion kumanda da varsa birkaç saniyede istediğiniz uygulamayı açabilirsiniz..
Fpr gözlük ve sg gözlük dışında samsung'un smart tv'leri ile lg'nin smart tv'leri arasında ne gibi farklar olduğunu bilen varmı arkadaşlar ?
Ayse modele göre değişiklik gösterir özellikler..Mesela Lg'nin hangi modeli Lg'nin hangi modelini merak ediyorsun?
LW 650S modelinin samsung'taki karşılığı hangisi, birde artıları eksileri varsa neler ?
LW 650s'in Samsung'daki karşılığı D8000'dir. LW650s smart tv özellikli, dahili uydu alıcısı olan, 200 hz tarama hızına sahip bir full hd tv'dir. D8000'in ise dahili uydu alıcısı yok, ekran genişliği daha ince olduğundan çok zarif. DTS ses formatı olan bir tv ve ses sistemi oldukça başarılı. Ancak ses sistemini hakkıyla alabilmek için 5+1 ses sistemi gerekiyor. Fiyat/performans olarak Lg LW650s, D8000 e göre çok daha iyi diyebilirim.
Karıştırmış olabilir Dasti ..
Evet bu yüzden normal yani karıştırması :)
Samsung'un D6500'ünde bile var dahili uydu alıcısı, ama lg'deki gibi değil, lg'deki uydu alıcısıyla sd, hd kanalların yayınların hepsi izlenebiliyor, ama samsung'daki uydu alıcısıyla sadece hd yayınlar ve kanallar izlenebiliyor, çok önemli bir eksikl,kte değil aslında, basit bir uydu alıcısıyla bu sorun ortadan kalkabilir.
o zaman computeraddict yanlış bilgi verdi bana :( orada tek eksiği uydu alıcısının olmaması dediydi şimdi bakıyorum d7000 de de varmış.
Dasti Ayse'nin de bahsettiği gibi Samsung'un uydu alıcısı sadece hd yayın kanallarında aktif.. Ama Lg'nin uydu alıcısından hem hd hem de sd yayın kanallarından izleme yapılabiliyor. Yani Lg hala Samsung'un bir adım önünde..
Samsung'un D6500'ünde bile var dahili uydu alıcısı, ama lg'deki gibi değil, lg'deki uydu alıcısıyla sd, hd kanalların yayınların hepsi izlenebiliyor, ama samsung'daki uydu alıcısıyla sadece hd yayınlar ve kanallar izlenebiliyor, çok önemli bir eksikl,kte değil aslında, basit bir uydu alıcısıyla bu sorun ortadan kalkabilir.
ben bunu bilmiyordum iyi oldu