Sanırım hafta başına kadar hepimiz denemiş oluruz :)
3D Tv ile Neler Yapılabilir ?
Bu hafta sonu umarım deneyebiliriz ve artılarını ve eksilerini burada tartışabiliriz. Ben en çok görüntü kalitesini ve parlaklığını merak ediyorum. A bir de acaba fpr gözlüğünü nasıl tasarlamışlar? Modaya uygun mu?:))
Hepimiz deneyince göreceğiz ;)
Zaten en önemlisi FPR gözlüğü teknolojisi kadar başarılı olabilecek mi?
3D tv gözlüğü olan Fpr gözlük teknolojisin başarısını yakalayabileceklerini hiç sanmıyorum, tam bir teknoloji harikası olan bu gözlük sg gözlüğün bize yaşattığı bulantı, baş dönmesi, electromanyetik dalga ve göz sağlığından olma riskini ortadan kaldırdığı gibi crosstalk ve ekran titremesi sorununuda yok ederek LG'ye, LG'nin 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerine en iyi 3D tv ünvanı kazandırdı.
3D tv gözlüğü olan Fpr gözlük teknolojisin başarısını yakalayabileceklerini hiç sanmıyorum, tam bir teknoloji harikası olan bu gözlük sg gözlüğün bize yaşattığı bulantı, baş dönmesi, electromanyetik dalga ve göz sağlığından olma riskini ortadan kaldırdığı gibi crosstalk ve ekran titremesi sorununuda yok ederek LG'ye, LG'nin 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerine en iyi 3D tv ünvanı kazandırdı.aysedundarr hanım ve diğer arkadaşlar Philips'te yeni 3d led tvde fpr gözlüğü teknolojisini kullanıyor. Bence denemeden ön yargılı olmak çok iyi değil.
Katılıyorum. Denemeden karar vermek olmaz. Değişik özelikleri olabilir..
Bence değişik hiç bir şey yok, çünkü 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinin gözlüğü olan Fpr teknolojili gözlüğün hiç bir eksisi yok, bu teknolojinin üzerine eklenebilecek bir şey olduğuna inanamıyorum.
3d tv fpr gözlük teknolojisinin üstüne eklenecek şey gözlüksüz 3d led tv lerdir.Katılıyorum. Ama bizim gözlüksüz 3d led tv satın alabilmemiz için uzunca bir süre geçmesi gerek... Fiyatının düşmesi için.. O yüzden bizim için şimdilik "en iyi 3d tv fpr gözlüklü olanıdır" mantığı geçerli olsun..
Zaten şuan geçerli olan en iyi 3D LED TV FPR gözlüğü teknolojisini kullanandır.
Katılıyorum. Ama bizim gözlüksüz 3d led tv satın alabilmemiz için uzunca bir süre geçmesi gerek... Fiyatının düşmesi için.. O yüzden bizim için şimdilik "en iyi 3d tv fpr gözlüklü olanıdır" mantığı geçerli olsun..türkiye de çıktıktan 1-2 yıl sonra fiyatları düşecektir ve herkes gözlüksüz 3d tv izleme şansını bulacaktır. Ben inanıyorum buna :)
Ve bu teknolojiyi olabildiğince en uygun fiyata satandır..
İlk önce gözlüklüler otursunda, gözlüksüzü sonradan oturur. :)