bayramda gelen gidenle oynarsınız siz şimdi sadem hnm :)
3D Tv ile Neler Yapılabilir ?
Bayramda ailemizle ve akrabalarımızla güzel vakit geçireceğiz. Şekerlerimizi, tatlılarımızı yedikten ve kahvelerimizi içtikten sonra 3d led tv' de film izleyip oyun oynarız artık..
Şu bir gerçekçi 3D LED TV satın aldığınız zaman FPR gözlüğünüzü takıp film izlemekten oyun oynamak bilgisayarınızın papucu dama atılıyor :)
Bizim evde bilgisayar unutuldu zaten bütün aile 3D TV' de film izlemekten yada oyun oynamaktan başka birşey bilmiyoruz.
Bilgisayarın temiz kalacak dasti.:)) Büyük ekranda 3d film izlemek veya oyun oynamak gibisi yok..
Gerçektende 3D LED TV' de oyun oynamak film izlemek gibisi yok.
Olmazmı, izlediğiniz görüntüğün içeriği ne olursa olsun, görüntüdeki kalite ve parlaklık bile izleme yapma için yeterli ki güzel bir film izlemek yada oyun oynamak doyumsuz bir eğlence ve lezzet sunar.
Ben 3d led tv' de spor yayınlarını izlemeyi çok seviyorum. Özellikle olimpiyatlarda farklı dallardaki spor çeşitlerini izlerken çok eğleniyorum.
Sporu 3d led tv'de izlemek çok eğlenceli. İzlemeyen arkadaşlara tavsiye ederim..
3D LED TV' de film, futbol izlemek birde oyun oynamak çok eğlenceli. Bende kesinlikle tavsiye ederim.
Bende belki çıkmıştır diye sordum zaten dasti :)