çalışan bir bayan ise;mecbur çünkü çocuğu evde tek başına TV karşısında bırakamaz..
3D tv satın almak istiyorum..tavsiyeleriniz !..
Aslında küçüklerin daha çok ilgisini çekiyor teknolojik aletler.Enerji dolu küçük bedenleri malesef kısıtlı ve sınırlı oyun alanlarıyla içlerinde kalıyor ve bu enerjiyi beyinleriyle kullanıyorlar.Yanılıyormuyum arkadaşlar, eskiden çocuk der geçerdik, bir-iki cevapla başımızdan uzaklaştırabilirdik ama şimdi öylemi okadar akıllılar ve o kadar akıllıca sorular soruyorlarki yanınızdakinin çocuk olduğuna inanmakta güçlük çekiyorsunuz.Aslında 3D TV teknolojisi tam onlara göre, dışarda sunamadığımız oyun alanını evimizde 3D TV rahatlığıyla onlara sunabiliriz.
eğitici oyunlarda var onlar için çok faydalı olucaktır. ben türkiye haritasını 6 yaşımda annemin aldığı yapbozları yapa boza öğrenmiştim. oyunlar bazen sadece oyun olrak kalmıyor. o yüzdende faydası olucaktır
arkadaşlar oyun deyip geçmeyelim bencede ; oyun küçük yaştaki çocukların zihin gelişimine yardımcı olur ,ayrıca ben 3D Smart TV 'lerde ki oyunlarada baktım çocuklar için gayet eğlenceli ve geliştirici !!
bizim bile ne kadar ilgimizi çekiyor
sadece ilgi çekmek değil 3D Smart TV 'de oyun oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan kendini kaptırıyorsun istemeden :)
ben zaten oyun oynamayı çok severim bu 3d smart tv benim için iyimi olur kötümü olur bilemedim:):)
başka bişey yapmadan oyun oynarım artık
evde küçük çocuk varsa size 3D Smart TV 'nin rahatlığını yaşatmaz zaten merak etmeyin.
Gerçi internete bağlanıyor olabilmesi ,sizde dahil kimseyi kaldırmaz tv 'nin başından :)
Bence çocuk kilidi gibi bir özellik vardır mutlaka; 3D Smart TV yapıp da ebeveyn kontrolünü unutmuş olamazlar. :)
süper oldu bile arkadaşlar gidip deneyin CINEMA 3D TV 'yi yaşayınca daha iyi anlarsınız.
kesin olabilir ama denemeden bu kesinliğe net bir karar verilmiyor.
3d smart tvlerdeki oyunlarda gerçekten çok ilgi cekici
3D Smart TV 'ler ilgi çekmekten yana daha çok eğlenceli oluyor :)
çocuğu olan aileler yandı. çocuklar bir keşfetse tüm anne babalar almak zorunda kalıcak mecbur:):)
aslında çocuklardan önce zaten aileler keşfediyor 3D TV 'leri,
böyle olunca da kendi istekleriyle alıp oyun ,futbol ,film gibi kanalları da izleme rahatlığını yaşıyorlar.
3d smart tv dede yok yok gercekten. insan herseyi buluyor tv de
3D Smart TV 'ler tam bir aile TV 'si olduğu için ,içinde bir ailenin her yaştaki bireyine hitap eden kanallar ,oyunlar bulunmakta.
gerçektende 3d smart tv içinde herseyi barındırıyor.
3D smart TV 'lerin içinde herşeyi barındıyor olması zaten aile için olduğunun göstergesidir.