3D tv de sadece video, eğlence, oyun yok. aile, parti, film, futbol, spor da var.
3D tv satın almak istiyorum..tavsiyeleriniz !..
sadece bir tv ile bir çok farklılığa sahip oluyorsunuz gercektende
ve sadece bir TV sayesinde hem çocuklar hemde büyükler bir arada bu keyfi yaşıyorlar.
ben bu tv ile çocukla çocuk olur ona oyun oynatmam :):):):)
kesinlikle çocuk derdinden tamamen kurtarır :)
orası kesin:) çocuğu koy lg 3d tv nin karşısına gerisi eğlence
kesinlikle öyle :) ama bu seferde bizim TV izlememize izin vermez :)
valla tv de böyle oyun eğlence olsun ben zaten tv izlemem
öyle demeyin sevdiğiniz bir film yada futbol maçı olunca 3D TV 'de izlemek bambaşka
samsung almadan önce biraz düşünün. o marka beni çok üzdü.
daha önceden kullandığım Samsung ürünüde beni üzmüştü .
ekranda gölgelenme oldu kendiliğinden daha sonra ses ayarlarında sorun yaşadım ve servis çok yetersizdi hiçbirşey yapamadılar
Aslında Samsung' un ürünleri güzeldir ama bu aralar favorim lg firmasının son 3d smart tv' si. Bu tv' de belgesel, film ve oyun izlemek muhteşem..3d tv teknolojisi bakımından şuanda en iyilerden.
ben pek belgesel izlemeyen biri olmayarak 3d sayesinde bu alışkanlığıda edinirim:)
ben kullanıyorum arkadaşlar gerçekten LG 3D TV 'ler dediğiniz gibi çok güzel her bakımdan, sizlerede kesinlikle almanızı tavsiye ederim .
ya siz şanslısınız almışsınız hemen. bende çok almak istiyorum hem evde tadilat var hemde eksiğim var ama bir an önce alıp bu keyiften kendimi mahrum etmicem
bence de alın artık ben 3D TV 'de yaşadığım rahatlığı hiçbir TV 'de yaşamadım.
3D TV 'de görüntü kalitesi iyi olmazsa eğer,oyun ,eğlence ,film ,spor vs. bunların rahatlığını yaşayamazsın.
anlatmak istediğim 3D TV rahatlığını her 3D TV 'de yaşayamazsınız.
FPR teknolojisi sayesinde crosstalk ve flicker gibi sorunları yaşamadığım için çok daha iyi oluyor.