3D Yayınlar ve Programlar?
Sg gözlüğü çok kaba bir gözlük. Rahatsız edici.. Zamanında nasıl film izlemişiz, oyun oynamışız? Kendi kendime şaşıyorum...
Sg teknolojili gözlükte yok yok, tüm eksiler onda, tipi bozuk ilk önce, electromanyetik dalga yayıyor, bulantı ve baş dönmesi yaşatıyor, göz sağlığını bozuyor, fiyatı çok yüksek, ekran titremesi ve crosstal sorunu yaşatıyor.... böyle devam ediyor bu liste, daha devam edeyim mi ?
yok yok devam etme :) zaten sg gözlüğünün ne kadar dandik bir teknoloji olduğunu biliyoruz. :)Sg gözlük teknolojisinin dandikliğini bizler biliyoruz da dasti bilmeyan okadar çok insan varki malesef, yazdıklarım belki onlara ulaşırda, sg teknolojili 3d tv çeşitlerini satın almaktan vazgeçerler.
Yok etme ayse.. Ben bunları zamanında çok yaşadım ve artık değil yaaşamak bu sorunların isimlerini bile duymak sitemiyorum.. Sg gözlüğü teknolojisi ve ekran titremesi gerçekten işkence..
Sg gözlüğünün sonucu..: Baş dönmesi, mide bulantısı...Gerçekten öyle..:)))
Sg gözlük teknolojili 3D tv çeşitlerinden birine sahip değilim, evde izlemedim ama sinemada sg gözlükle film izledim, kısa bir süre izleme yaptıktan sonra bile ayakta duracak halim kalmazdı.
Sg gözlük teknolojili 3D tv çeşitlerinden birine sahip değilim, evde izlemedim ama sinemada sg gözlükle film izledim, kısa bir süre izleme yaptıktan sonra bile ayakta duracak halim kalmazdı.İşte anlayın biz sg gözlüğü teknolojisini satın alanları.. Baş dönmesi, mide bulantııs.. Sürekli hasta gibisiniz. Grip oldum sanardık ilk başlarda..Sonradan anladık meğerse sg gözlüğünden.. Fpr gözlüğünü aldıktan sonra 3d tv'de film izlemek oyun oynamak neymiş anladık..
Ben cesaret edemiyorum zaten SG gözlüğü ile film izlemeye.
:) Gerçekten sg gözlüğü ie 3d tv izlemeye korkar olduk. Göz sağlığımız bozulacak diye..
Ben de sg gözlüğünün zararlı olduğunu bilsem bedava verseler almam.. Ama insanlar üstüne para verip satın alıyorlar..