yani ağır ve hantal bir gözlüğü kim o kadar para vererek izlemek isterki ?
3D Yayınlar ve Programlar?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,076 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
3,430 mesaj
SG gözlüğünün kötü yanlarından biride dediğiniz gibi dar bakış açısı. Ailecek film izlemek isteseniz izleyemezsiniz.
Yıllanmış Üye
3,430 mesaj
Aynen, böyle oluncada 3D TV' de film izlemek, oyun oynamak hiç eğlenceli olmuyor.
Yıllanmış Üye
3,430 mesaj
Ayrıca insan tek başına film izlemek, oyun oynamak istemez ama SG gözlüğü yüzünden tek başına bu işkenceyi çekmek zorunda kalanlar var.
Yıllanmış Üye
2,316 mesaj
Sg gözlüğü teknolojisinde zaten eğer zengin değilsen tek başına film izlemeye mahkumsun. 1 sg gözlüğünün fiaytı 200 TL'nin üstünde. 3- tane satın almak zorundasın ki evde film izleme partisi yapabilesin..
Yıllanmış Üye
2,076 mesaj
Ayrıca insan tek başına film izlemek, oyun oynamak istemez ama SG gözlüğü yüzünden tek başına bu işkenceyi çekmek zorunda kalanlar var.İnsan tek başına film izlemek, oyun oynamak istemez diyen senmisin sadem, gözlerime inanamıyorum, anladım ben senin 3D tv'in sg gözlük teknolojili, aaa nasıl yakalandın, aylarca bizi kandırdın ama bak yalancının mumu yatsıya kadar yandı :)
Yıllanmış Üye
2,076 mesaj
Yıllanmış Üye
2,076 mesaj
yok o kadarda olacağını sanmıyorum. o kadar bahsediyor fpr gözlüklerden,BEn sanıyorum danini nedenmi
Ayrıca insan tek başına film izlemek, oyun oynamak istemez ama SG gözlüğü yüzünden tek başına bu işkenceyi çekmek zorunda kalanlar var.
Yukarıdaki yazıyı sadem yazdı, fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, samart veya sinema tv çeşitlerinden birine sahip olsaydı bizi zorumuzla da olsa muhakkak film izlemeye, oyun oynamaya davet ederdi, yanılıyormuyum ?
Bence sademin 3D tv'si sg gözlük teknolojili, gözlerimle görmeden aksine inanmam.
BEn sanıyorum danini nedenmibu kırmızı vurgu burada çok ağır olmuş ayşe :)
Yukarıdaki yazıyı sadem yazdı, fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, samart veya sinema tv çeşitlerinden birine sahip olsaydı bizi zorumuzla da olsa muhakkak film izlemeye, oyun oynamaya davet ederdi, yanılıyormuyum ?
Bence sademin 3D tv'si sg gözlük teknolojili, gözlerimle görmeden aksine inanmam.
3d led tv si var diye birine yüklenme var gibi burada :P :)