olsun şahini de modifiyeli yaparsak kafa kafaya gelir belki
3D Yayınlar ve Programlar?
Porsche beni aşar, ben satın alabileceğim ve almak istediğim LG'nin fpr teknolojili gözlüklerini kullanan 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitleriyle ilgileniyorum, onların fiyatı birazcık düşse bana yeter :)
Bu aralar döviz kuru yüksek. 3d tv lerde indirimler olur mu çok belirsiz. Tv fiyatları aşağı doğru çok seyretmez gibime geliyor ama şöyle olabiliyor: Teknomarketler fiyatları TL cinsinden bir noktaya sabitleyip çeşitli kampanyalar yapabiliyorlar. Bu aralar Vatan Computer in casper notebooklarda 1 doları= 1.19 TL ye sabitlediği gibi.
bu teknomarketler stok yapmıyor mu ürünleri ? onları ilk aldığı fiyattan satacaklarını düşünürsek daha karlı olmuş olurlar. Yani şöyle 1000 dolara aldığı bir ürünü 1200 dolara verirse 200 dolar şimdi ki dolar kuruna göre değilde önceki fiyattan vermiş olsalar daha yüksek fiyatlara ulaşmaz :) Umarım anlaşılabilmişimdir :)
yani yaniii orada dehşet paralar dönüyor xf lui. Adamlar tırlarla mal getiriyo ve sürümden de kazanıyolar ürün gitmese bile. Zaten gidince de çok yüksek karlarla satıyolar işte. Bundan dolayı satış siteleri magaza gibi reyon ve çalışan masrafı fazla olmadığından daha uygun. O yüzden tavsiye ediyorum ben genelde satış sitelerinden satın almayı.
Satış siteleri hem satıcı bakımından hem de tüketici bakımından avantajlı. Satıcı bakımından avantajı çünkü eleman çalıştırmıyor, daha fazla mağaza kirası ve fatura ödemiyor vs. Tüketici bakımından avantajlı çünkü satış sitelerinde daha fazla ürün ve model var. Artı daha uygun fiyata satılyor. Mesela 3d tv satın almak isteyen tüketici bir teknmarket zincirinin bir mağzasına gidince sadece ordakilere bakabiliyor. Ama satış sitelerinde öyle değil.
En iyisi 3d tv çeşitlerini teknomarketlerde deneyerek karşılaştırma yapmak ve daha sonra satış sitelerindeki kampanya ve promosyonları takip ederek satın almak.
bizim artık karşılaştırma yapmamıza gerek yok sanırım :)
Karşılaştırma yaparken zaten 2-3 3d tv çeşidi yanyana oluyor. Farklılıkları insan anında görebiliyor..Görüntü kalitesi, parlaklık, bakış açısı, ekran titremesi, fpr gözlüğü ile sg gözlüğü... Hepsi ortaya çıkıyor.. Karar vermek de çok kolaylaşıyor..
FPR ile SG gözlüğünü bir kere denemek daha kolay karar vermeyi sağlıyor.
Aslında SG ve FPR gözlüğü yan yana görmek bile karar vermek için yeterli, Sg gözlüğün ağırlığı ve kabalığının yanında fpr teknolojisine sahip gözlük okadar şık ve hafif ki.
Kesinlikle FPR gözlüğü çok şık tasarrlanmış, SG gözlüğü ise gerçekten çok kaba.
Fpr gözlüğü aynı bir güneş gözlüğü gibi.. 3d tv gözlüğünü takıp dışarı çıksanız kimse alnamaz:))
Evet fpr gözlükleri tam yılın modası..