3D Yayınlar ve Programlar?
3d 'de film, video izlemek çok eğlenceli ama 5d'de ne kadar eğlenceli olduğunu düşünemiyorum bile..
3D TV' de gerçekten film izlemek bile çok eğlenceli ama 5D TV' yi test etmeden hakkında yorum yapamam.
Nerde çıktı bu 5D mevzusu ?
Öyle bir haber okudum ve bunu forumda ki arkadaşlarla paylaştım.
3D gibi tutulacak mı acaba ?
yavaş yavaş bilgisayar kullanıcıları eski monitörlerinden kurtulmak için yeni monitörler almaktalar. Yeni monitörlerde de genelde de 3d monitör tercih etmektedirler. 3d monitör yaygınlaştığında bence 3d led, smart tvlerde daha fazla yaygınlaşacaktır diye umuyorum. Çünkü monitörün fiyatı televizyona göre daha uygun. O görüntü kalitesini önce monitörde tatmaları gerekir ki gönül rahatlığıyla 3d tv sini alabilsin :)
yavaş yavaş bilgisayar kullanıcıları eski monitörlerinden kurtulmak için yeni monitörler almaktalar. Yeni monitörlerde de genelde de 3d monitör tercih etmektedirler. 3d monitör yaygınlaştığında bence 3d led, smart tvlerde daha fazla yaygınlaşacaktır diye umuyorum. Çünkü monitörün fiyatı televizyona göre daha uygun. O görüntü kalitesini önce monitörde tatmaları gerekir ki gönül rahatlığıyla 3d tv sini alabilsin :)Bense tam tersini düşünüyorum, 3D tv satın alıp, görüntü kalitesi ve parlaklığın ne demek olduğunu anladıktan sonra, birde Fpr teknolojili gözlüklerin ve çeviri özelliğinin artılarını yaşadıktan sonra monitörde de 3D teknolojisi tercih edilir diyye düşünüyorum, yani 3D monitörü 3D tv sattırır.
3d tv teknolojisine alışan vazgeçemez arkadaşlar.. Evimde 3d led tv'm var, işyerimde plazma tv var. İşyerimdekini de 3d led tv ile değiştirmek için vakit kolluyorum..
Yani 3D LED TV' nin yerini hiçbir TV alamaz.
3d tv teknolojisine alışan vazgeçemez arkadaşlar.. Evimde 3d led tv'm var, işyerimde plazma tv var. İşyerimdekini de 3d led tv ile değiştirmek için vakit kolluyorum..Çok şanslısın, biz daha bir tane bile 3D led tv satın almamışken, siz ikincisini almayı planlıyorsunuz, bu eğlence seni çok sarmış sanırım :)
Ayşe sanırım çok alıştım 3d led tv'ye..Evinde 3d led, cinema veya smart tv olmayan arkadaşlarımın evine gittiğimde ilk işim tavsiyede bulunmak oluyor.. Herkesin bu eğlenceyi yaşaması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum..
3D TV çok farklı bir eğlence bana göre eşi benzeri yok.
Gerçekten çok eğlenceli evde film izlemeden ya da oyun oynamadan duramıyorum :)
Aslında iş yerime 3d led tv satın alma fikrini biraz daha düşünsem iyi olur..İş yerimde oyun oynamadan veya film ya da video izlemeden durabilir miyim diye kendime soruyorum..:)))
Ayşe sanırım çok alıştım 3d led tv'ye..Evinde 3d led, cinema veya smart tv olmayan arkadaşlarımın evine gittiğimde ilk işim tavsiyede bulunmak oluyor.. Herkesin bu eğlenceyi yaşaması için elimden geleni yapmaya çalışıyorum..aynen bende de olsa keşke. ama bak bende 3d led tv olmadanda tavsiye de bulunabiliyorum :) önemli olan 3d led tv olmadan tavsiye de bulunmak :P
3D LED TV' leri en iyi şekilden araştırdıktan sonra doğru olan tavsiye edilebilir