arkdaşlar ekran kartım 3d yi d vision destekli ama 3d ayarlamalarını nasıl yapacağım bilmiyorum 3d gözlük varda ayarlardan 3d streooscopic 3d seçeneği olması gerekiyor ama bende yok ekran kartımı araştırdım 3d yi destekliyor(nvidia 425 m) yardım ederseniz sevinirim
3d yi kullanamıyorum
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
51 mesaj
kardeşim mesela bende black opss var ama nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum yardım edersen sevinirim
kardeşim mesela bende black opss var ama nasıl ayarlayacağımı bilmiyorum yardım edersenhocam o oyunu siz 3D oynayamıyacaksınız. Nvidia'nın 3D Vision gözlüğünden almanız gerekli ve minimun 100hz bir ekrana sahip olmalısınız üstüne 425M grfik kartınız düşük seviyede bir grafik kartı olduğu için istenilen FPS yide vermiyecektir.Ve o gazetelerin yanında verilen 3boyutlu gözlük denilen mavi kırmızı gözlük ilede işin hiç bi esprisi yoktur.
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
http://img232.imageshack.us/i/captureay.jpg/
bu ekrandan 3d yi aktifleştirebilirsiniz.Aktifleştiğinde ise çoğu oyun 3d yi otomatik algılayıp , açacaktır.Yanlız Barış'ın dediği gibi, gazete yada derginin yanında verdikleri gözlük yetersiz kalıyor :)
Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 16 Mart 2011 01:49