3g hakkında yardım

ugur_5252525
31-07-2009, 12:48   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj

arkadaslar bende n70 var  ben bunu mobıl modem olarak kullanabılırmıyım pc ye baglayıp telefonu  yanı bılgısayar ıcın ınternet paketı alsam telefonum modem gorevı  gorururmu yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım

burak42700
31-07-2009, 15:06   |  #2  
Yeni Üye
32 mesaj

kardeşim sen 3g yi bırak bence fiyatları hakkkında hıc mı duyum almadın sen bendede var 3glı telefon ama fiyatlar cok yuksek
ben turkcell abonesi olarak yhani fiyatlar soyle 1gb internet paketi 19tl 4 gblik internet paketi ise 49 tl yhani bunlar kdvsi dahil fiyatlardır anlıyacagın gbi 49 tl sınırsız ınternet imkanı varken nie ben buna bıde ustelik 4gblik pakete 59 lira vereyim sadece söyle bi ayrıcalıgı var 3g  1gblik dosyayı 50sn  4 gblik dosyayı ise 4 dk indiriooo 3g bırakın yakında 4g gelecek oda sırf data uzerine olcak 3g ses ve data üzerine kurulmus bir sistem avrupada 10 senedir olan bır sistem vodafon gıbı yurt dısında satılmayan telefonları getirip 3gli olarak satıyorlar zaten telefonlar 3 g 10 senedir var ...adamlar ısı bulmuslar ıste bızım gıbı enayı 3dunya ulkelerıne pazarlıyorlar

EbRaR ErDeM
05-08-2009, 19:52   |  #3  
Yıllanmış Üye
1,217 mesaj

evet, modem görevi görür.

cafercer
05-08-2009, 21:31   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
135 mesaj

Evet kullanabilirsin.Sanırım hattının müşteri hizmetlerini ararsan yardımcı olurlar.

erdem barış
19-08-2009, 12:35   |  #5  
erdem barış avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,312 mesaj
Alıntı: burak42700  
kardeşim sen 3g yi bırak bence fiyatları hakkkında hıc mı duyum almadın sen bendede var 3glı telefon ama fiyatlar cok yuksek
ben turkcell abonesi olarak yhani fiyatlar soyle 1gb internet paketi 19tl 4 gblik internet paketi ise 49 tl yhani bunlar kdvsi dahil fiyatlardır anlıyacagın gbi 49 tl sınırsız ınternet imkanı varken nie ben buna bıde ustelik 4gblik pakete 59 lira vereyim sadece söyle bi ayrıcalıgı var 3g  1gblik dosyayı 50sn  4 gblik dosyayı ise 4 dk indiriooo 3g bırakın yakında 4g gelecek oda sırf data uzerine olcak 3g ses ve data üzerine kurulmus bir sistem avrupada 10 senedir olan bır sistem vodafon gıbı yurt dısında satılmayan telefonları getirip 3gli olarak satıyorlar zaten telefonlar 3 g 10 senedir var ...adamlar ısı bulmuslar ıste bızım gıbı enayı 3dunya ulkelerıne pazarlı
fiyatlar hakkında doğru söylüyorsun ama söylediklerinin hepsi doğru değil 3g 2001 yılında ilk kez japonyada kullanıldı 10 yıldır avrupada kullanıldığı yok 3g ile 1 gb lık dosyayı 50 sn de indiremezsin selçuk islamoğlunun n97 ile yaptığı hız testine bakabilirsin 1 mbps hızının üstüne çıkamıyor yani 3g nin artı yanı sadece cep telefonuyla hızlı internete girmek ve mobil tv izlemek.Şimdilik çevremde 3G telefonuyla konuşan 1 kişiye rastladım 4G ye yakın zamanda geçtiğimiz filan yok amerika bile kışa doğru geçiyor.bizim geçmemiz 4 yılı bulur.bişeyden anlamadığın belli laf olsun diye yanıt vermişsin yurtdışında satılmayan telefonların burada satıldığını uydurmuşsun yazını okuyan da yıllardır yurtdışında yaşadığını düşünür.

Son Düzenleme: erdem barış ~ 19 Ağustos 2009 12:39
kenzita
19-08-2009, 18:45   |  #6  
Yıllanmış Üye
233 mesaj
Alıntı: burak42700  
ben turkcell abonesi olarak yhani fiyatlar soyle 1gb internet paketi 19tl 4 gblik internet paketi ise 49 tl yhani bunlar kdvsi dahil fiyatlardır anlıyacagın gbi 49 tl sınırsız ınternet imkanı varken nie ben buna bıde ustelik 4gblik pakete 59 lira vereyim sadece söyle bi ayrıcalıgı var 3g  1gblik dosyayı 50sn  4 gblik dosyayı ise 4 dk indiriooo 3g bırakın yakında 4g gelecek oda sırf data uzerine olcak 3g ses ve data üzerine kurulmus bir sistem avrupada 10 senedir olan bır sistem vodafon gıbı yurt dısında satılmayan telefonları getirip 3gli olarak satıyorlar zaten telefonlar 3 g 10 senedir var ...adamlar ısı bulmuslar ıste bızım gıbı enayı 3dunya ulkelerıne pazarlı
neden forumda yanlış bilgi veriyorsunuz. sonuç olarak bu forumakayıt olan herkes bir teknoloji yazarı sayılır. Burda yanlış bilgivermek bu konuyu okuyan herkesin hakkına girmek demektir. Araştırıpdoğru yanıtı verebilirsiniz. Ayrıca konuyu açan arkadaş 3g pahalı mı,iyi mi, kötü mü dememiş ki. neden konuyu dağıtıyorsun.