merhaba arkadaşlar ben nokia 3120 classic kullanıyorum
telefonun sol üstteki sinyal göstergesinin oradaki simge 3G oldu üstte 3 altta g vardı
ben de şaşırdım 3g'nin tarihi 30 temmuz değil mi yoksa benim telefon mu önden yürüyo
3G ne ara geldi
benim telefonda 1 yıldır ara sıra 3g biaresi beliriyor. bu demek değil ki 3g geldi gelse ne olur
fiyatlarla yine girecek bize hızlar mı nasıl olur edge hzını biraz geçer o kadar elimde kf700 ve 7.2 mbit bağlantı hzı var tüekiyede 3.6 olsa en fazla destekliyor am türkiyedeki hız bulr mu 3.6 yııııııı
kuLLandığınız cihaz 3g ve normaL şebeke sinaLLerini destekLediği için şebekenin çekmediği yerLerde otomatik oLarak 3g şebekesi aramaya başLar ve ekranda 3g simgesi görünür.bu orada 3g nin kuLLanıLdığı anLamına geLmez teLefon normaL şebeke sinyaLi aLmadığı için 3g şebekesi aramaya başLar.eğer şebeke ayarLarından şebeke modu çift mod oLarak seçiLiyse cihaz her iki şebeke modunu da tarar aynı zamanda bu durum cihazın daha çok batarya harcamasına sebep oLur.üLkemizde 3g daha hizmete girmediği için şebeke modunu sadece gsm oLarak ayarLayın böyLece teLefon hat çekmediği durumLarda boşuboşuna 3g şebekesi arayıp piLi harcamasın
kuLLandığınız cihaz 3g ve normaL şebeke sinaLLerini destekLediği için şebekenin çekmediği yerLerde otomatik oLarak 3g şebekesi aramaya başLar ve ekranda 3g simgesi görünür.bu orada 3g nin kuLLanıLdığı anLamına geLmez teLefon normaL şebeke sinyaLi aLmadığı için 3g şebekesi aramaya başLar.eğer şebeke ayarLarından şebeke modu çift mod oLarak seçiLiyse cihaz her iki şebeke modunu da tarar aynı zamanda bu durum cihazın daha çok batarya harcamasına sebep oLur.üLkemizde 3g daha hizmete girmediği için şebeke modunu sadece gsm oLarak ayarLayın böyLece teLefon hat çekmediği durumLarda boşuboşuna 3g şebekesi arayıp piLi harcaması+1