Arkadaşlar nedir son durum? Ekranına 3G işareti çıkanlar hatta kullanmaya başlayanlar var mıdır?
3G yi kullanmaya başlayan var mı?
- 1
- 2
Önce abone olmak gerekiyo diye biliyorum. Hala Edge görünüyor.
benim telefon destekliyor ama bu fiyatlarla kullanılmaz
kullanmak için para almıyorlar normal şekilde 3g kapsamında devam ediliyor. ineternt paketlerinin fiyatı bunlar, bnm anladığım bu şekilde.
korkarım mesai saati ile başlar:D
birşey soracağım 3g abonesi olmadanda görüntülü konuşabilirmiyim??
İnternet için ayrı abone olacan ama 3G'nin dakkası 1 kontör aboneliksiz.
Hangi operatör bana gelmedi
Benim operatör avea ve teelfon 6630 bana hala hiçbirşey gelmedi...
Neden bunu gece 12den açmıyolar ki neden sabah? Anlamı yok.
Neden bunu gece 12den açmıyolar ki neden sabah? Anlamı yok.
Operatörlerin sistemleri ve nasıl çalıştıkları hakkında bilgi sahibi değiliz .Bi sebebi var ki sabah sistemler oturmuş halde başlıyor olabilir.Belkide gece başladı.İlil farklı olabilir.Son Düzenleme: _Neo_ ~ 30 Temmuz 2009 11:17
sonyericsson telefonlarda da ''baglanti-mobilsebekeler-sebeke sec'' tıklanıp orda görülen 3g isaretlenmeli.. ve yine ''gsm/3g sebekeleri'' yazan yerde gsm ve 3g isaretlenmeli...
Nokia telefonlarda "Çift Mod" yerine direk "UMTS" seçilmeli 3G'yi görebilmek için...
Çift mod her ikiside devrede demek.Çift mod varken 3g varsa öncelik 3g de ama yoksa zaten 2g çalışıyor ama çift modu UMTS yaparsanız ve o şebekede 3g yoksa 2g de kullanılamaz.3g kullanmak için operatörden önce abonelik yapıyorsunuz arkadaşlar.Sabahın erken saatlerinde ilk görüntülü arama teslerini yaptık şu an herşey güzel gidiyor
Çift mod her ikiside devrede demek.Çift mod varken 3g varsa öncelik 3g de ama yoksa zaten 2g çalışıyor ama çift modu UMTS yaparsanız ve o şebekede 3g yoksa 2g de kullanılamaz.3g kullanmak için operatörden önce abonelik yapıyorsunuz arkadaşlar.Sabahın erken saatlerinde ilk görüntülü arama teslerini yaptık şu an herşey güzel gidiyor
Şu anda Operatörler GSM'yi "öncelikli" veriyorlar. En azından Nokia N73'te sadece UMTS'ye geçene kadar hep GSM sinyali aldım. Az önce tekrar çift mod'a geçtim, yine GSM'e düştü.
Şu anda Operatörler GSM'yi "öncelikli" veriyorlar. En azından Nokia N73'te sadece UMTS'ye geçene kadar hep GSM sinyali aldım. Az önce tekrar çift mod'a geçtim, yine GSM'e düştü.
N73 te nasıl olmuştur bilmediğim için yorum yaparsam yanlış olur ama N79 da çift modda iken 3g varsa otomatik geçiyor ama yoksa 2g yi kullanıyor ama 3g nin olmadığı yerlerde UMTS seçince şebeke gidiyor.
başka konuda sormuştum, burdada soruyorum;
adsl + telefon ücreti zaten bizim toplam 50tl...telefonu int. var diye iptal ettirmiyoruz..bunların ikisinide iptal ettirip, internete de 3G den bağlansam bana daha karlı gibi geliyo..üstelik bağlantı daha hızlı..ama kota çok çabuk dolar öle deil mi?
birde 4gb lık kotayı doldurunca bağlantıyı mı kesiyolar, yoksa ilave ücret mi ödeniyo?
başka konuda sormuştum, burdada soruyorum;ilave ücret biniyor.
adsl+ telefon ücreti zaten bizim toplam 50tl...telefonu int. var diye iptalettirmiyoruz..bunların ikisinide iptal ettirip, internete de 3G denbağlansam bana daha karlı gibi geliyo..üstelik bağlantı daha hızlı..amakota çok çabuk dolar öle deil mi?
birde 4gb lık kotayı doldurunca bağlantıyı mı kesiyolar, yoksa ilave ücret mi ödeniyo?
başka konuda sormuştum, burdada soruyorum;
adsl + telefon ücreti zaten bizim toplam 50tl...telefonu int. var diye iptal ettirmiyoruz..bunların ikisinide iptal ettirip, internete de 3G den bağlansam bana daha karlı gibi geliyo..üstelik bağlantı daha hızlı..ama kota çok çabuk dolar öle deil mi?
Şunu özellikle belirtmek istiyorum kotalı adsl de 4 gb kota sadece download yani upload sınırsız ama 3G de paket ne ise toplamda o dur.Yani 4 gb ise download+upload = 4 gb dır.
- 1
- 2