MERHABA BEN 3 veye 4 senedir internete kayıt oldum sınırlı aylık faturam 29 TL 3GB Şimdide 4GB sizden ricam şu ben fazla fazla müzik indiriyorum müziklerde megabaytlı müzik indirdiğimde bu 3GB veya 4GB sınırını aşmamak için ne yapmalı 29 tl den fazla 35 40 tl fatura ödüyorum sınırı aşmamak için ne yapmalı müzik indirmeyi çok seviyorum
3GB 4GB SINIRLI FATURA
eğer kablo tv varsa binanızda, 39 ylt'ye kablonet'e geçebilirsiniz.
ya da kotanızı aşmamak için kota sayfasını sık sık ziyeret etmeli,yani müzik indirmeyi sınırlamalısınız
başka yol sınırsıza geçmek bende yakında öyle yapacağım
iyide 4 gb kota ile ayda yaklaşık 1000 şarkı indirirsin bu kadar indirmiyorsundur herhalde kotanın yetmesini istiyorsan internette video izlemeyeceksin kotanı yiyen odur yoksa internette dolaşmakla şarkı indirmekle kotan dolmaz tabii ayda 1000 şarkı indirmiyorsan
Ben yakında QuikNet'e geçmeyi düşünüyorum. 1 mbps hız, kotasız 29 TL. Şu an TTNET kullanıyorum, 4 GB 1 mbps. O da 29 TL. Diğeri kotasızken TTNET'te kalmak saçmalık. Benim bulunduğum bölgeye de gelsin hizmet, hemen geçeceğim. Size de öneririm.
29 ytl kampanyalı fiyatı arkadaşım..
en ucuz sınırsız kablonet..onun da erişimi sınırlı..
Sarı ile gösterilen kampanya dönemi. Yani 2 ay indirimli. Sonra 29.
doganogulturkmaalesef bununda heryere hizmeti yok, çok sınırlı istanbul'da bile 4-5 semtte var ancak.Sarı ile gösterilen kampanya dönemi. Yani 2 ay indirimli. Sonra 29.
doganogulturkoo iyimiş yahu..Sarı ile gösterilen kampanya dönemi. Yani 2 ay indirimli. Sonra 29.
fakat bizim semtte yokmuş.
çayyolunda fln varmış :Sşimdiki alternatif kablonet gibi..
bu arada bi şikayeti olan var mı kablonet hakkında?