Selam Millet. Amd Phenom x4 955 almayı düşünüyorum.. 4 çekirdeği meşgul eden program veya oyun varmı ? Yoksada ne zaman meşgul edecek prog. veya oyunlar çıkar.. x4 yerine x6 1055t mi almalıyım ? Bilgisi OLan Paylaşırsa Mutlu Olurum. Şimdiden Eyvallah Herkese :)
4 Çekirdeği Meşgul Edecek Şeyler ?
Her şey meşgul edebilir. :) Alacaksanız iyisini alın.
Yazın Alıcam işlemciyi.. x6 1055t nin fiyatı düşermi 300 e 290 a fln ? çünkü bütcem 955e yetiyo anca
Test Drive Unlimited 2, dort cekirdegi de mesgul edebiliyor AMD PhenomII X4 840 3.2ghz ve Palit GTS450 Sonic ile butun ayarlar Very High'da 4xAA olarak FullHD cozunurlukte takilma olmadan oynuyorum. Oyundan Alt-TAB yapip ciktim Gorev yoneticisinden baktim 4 cekirdek te baya bi mesgul gorunuyordu. 6 cekirdege vereceginiz farki ekran kartina yatirin daha fazla performans alirsiniz.
fiyatlar zaten şu andada birbirine çok yakın, yazın alacağınıza göre en mantıklısı x6 1055t
işlemci kendini gösterebilmesi için harika ekran kartıları şart
misal bende gtx460 x4 955 var ama gtx470 gibi kart olsa daha iyi performanslı olur düşünüyorum
bu arada gtx295 375 tlye bir forumda rastladım ben bu kartı 390tlye aldım 295 güçlü ancak dx 10 tek tesellim bu :D
Eyw. Millet Bilgiler İçin.. Düşerse Fiyatı x6 1055t Alırım.. Düşmesse x4 955e talimiz :)
akakce yada cimriye bak x6 1055 i 316 tl ye görmüştüm...
Ses işleme baya bir uğraştırıyor işlemciyi.
https://www.chip.com.tr/forum/dts ... ic-iix_t202652.html
şu yorumu gördüm gülüyorum yok 2 çekirdek çıkmış yeterliymiş sonra 4 çıkmış yeterli imiş sen 6 işlemci al diyor eğer gerçekten bilgili olsa idin şuan piyasadaki
core i3 veya phenom x2 lerin gayet yeterli olduğunu göreceksin arkadaşın konusunda da yazdığı üzre 4 çekirdeği meşgul edecek oyunda programda çok çok az yani şuan pisayada hala core 2 duolar i3ler yani çift çekirdek hala iş görüyor yaklaşık 1-2 senede görür
iş görmese performansı iyi olmasa intel çıkarmazdı i3leri yerine i5-i7 yapar bitirirdi seneyi (benim bir abim i3 2,8ghz işlemciyi günlük 4,40ghz hava soğutma ile harika bir biçimde kullanıyor buraya üye olmuş olsa idi o daha iyi cevap verirdi düşünüyorum)
saygılar ve sevgilerle
/////////////////////A.S.M////////////////////