Amd Phenom X4 9550
Gigabyte ga-ma78gm-s2h 13 Gb'a Kadar Ram Destekliyor
3 GB Ram
160 GB HD
Ati Radeon X1600 Pro 512 Mb Ekran kartı
Lg DVD Writer
Lg Flatron L1760TR Lcd Monitor
4 gb ramli , çift veya 4 çekirdekli Laptop ile Takas düşünüyorum.
Amd Phenom X4 9550
Gigabyte ga-ma78gm-s2h 13 Gb'a Kadar Ram Destekliyor
3 GB Ram
160 GB HD
Ati Radeon X1600 Pro 512 Mb Ekran kartı
Lg DVD Writer
Lg Flatron L1760TR Lcd Monitor
4 gb ramli , çift veya 4 çekirdekli Laptop ile Takas düşünüyorum.
:D ölme eşeğim ölme :D sanki senin laptop bi uzay mekiği :D bilgisayar bulmuşsun işte daha ne zorluyon milleti
:) hiç birşey alamam böyle kabul ediyorsan takas edebiliriz
benim pc özellikler olarak zaten yüksek senin laptop'tan üstüne birşey almam gerek ama almıyom
o kartıda kendin alırsın artık :)
güldürme beni hard diskim senden fazla ram miktarım senden fazla ekran kartım senden fazla ayrıca bendeki laptop ve sen bana birebir takas diyosun ayrıca senin anakart dandik 13 gb ram alması önemli deil ole fx gx serisi bile deil
işlemcim de senden yüksek :)
ha orda haklısın seni alkışlıyorum:D iyi bi tespit.....bu arada sendeki işlemci amd nin en kötü 4 çekirdekli işlemcisi bunuda biliyonmu intel ile kıyaslamıyorum bile neyse arkadaş siz bana satışa çıkaracanız eninde sonunda burda makinamı:d
kafa kafaya takas yaparım anca
hiç birşey takamam
sagol
çok isteklerin var bunu kimse yapmaz laptop karşılamaz o dediklerini
OptiqpasqaN arkadaşa da söyledin
o dedigin parçalar la kimse laptop unu takas etmez
sanada iyi satışlar
senin laptop tada o dedigin ekran kartı varsa takarım yoksa konuşma uyanıklık yapma
o arkadaşın sistemi seninkine 5 basardı ve ona ragmen kabul etmedim ayrıca aramızdaki dialogları da okudun okumayı biliyosan o zaman bana neden özelden 2 kere msj atıyosun atlibim diye laptobuna talipsen isteklerimede talip olursun ayrıca ben senin uslubunda konuşan birine artık gtx295 te takılı pc verse alışverişim olmaz konuşup konuşamıyacagımada sen karar veremezsin
o laptop a kimse istedigin özellikli kartlı pc vermez
sen çok beklersin daha
:D beyler ortam karısmıs :D marosarap tmm kardeş sen bi satışa cıkar bakalım pc ni kaç para vercekler ?
o hurda laptop a para verirlerse tabi :D
beyler anlamadıgınız nokta benim ole bi aciliyetim yok opticpasagan arkadaşın ilanını görünce neden olmasın dedim oyun oynayamıyormuyum oynuyorum craysiste oynuyorum kod5 de ama siz anlamadınız beni sarajevo arkadaş bana özelden msj yazdıgı için bu pazarlıga girdim ayrıca ben daha az ünce sanalmarketim com dan sıfır 4 çekirdekli ful bi pc hd 4870 ekran kartlı pc topladım ve 1300 ytl ki sizin pc ler tarih omuş artık aslında almamda pc nizi. en temizi gidicen ehlinden bu işi bilenden alacaksın ayrıca siz önyargılısınız bakın bakalım f.siemens amilo olmayan bi laptop benimkiyle aynı özelliklerde ne kadar tutar en basitinden benim makine crosfire yani çift ekran kartına sahip ve ben far cry 2 yi very higde rahat oynuyorum umarım pc lerinizle mutlu mesut olursunuz lütfen artık bana cevap verecek soru sormayın
:D benim bi sorunum yok ki senin pc ile tmm amd işlemcili ve crossfire yapılmış bi laptop olabilir iyi günlerde kullan laptop larıda biliyorsun su sıra en taşı bile 1600 tl ye rahat alıyorsun yani hiç sorun olmuyo :D yerinde olsam masaüstü pc ye yönelmem laptop bak bence eger almak istersen daha güçlü bi laptop 130M ekran kartı olan veya sana :D o kesmez GTx280m olanına bak belki seni tatmin eder kardeşim :D hadi iyi günler
benim pc zaten hızlı
windows 7 kullanıyorum ram yüzde 30 larda hiç kasma yok
sadece masaüstünden bıktım ondan takas etmek istiyorum
4 gb ramli laptop sıfır 1000 tl den alırsın