Arkadaşlar elimde 2 tane modem var, biri air ties rt-205 diğeri linksys wag160n(4 portlu).
Acaba rt-205 i ana modem wag160n i port switch olarak kullanabilirmiyim ?
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürler.
[[4 Portlu Modemi "Port Switch" Olarak Kullanmak]]
Arkadaslar Lütfen yardımcı olalım Bakın ben komusdan net alıyorum Komsuda 1 modem(zyxel)
1 swich(tplink) var 4 kişi kullanıyoruz bende 2 pc var elimde 1 tane swich var 1 tane de zyxel wireless modemim var
Ben komsudan gelen kablolu neti wireless yapmak istiyorum
gelen kabloyu wireles modemime takınca net bana geliyor ama komsudaki net gidiyor kros bağlantı sorunu çözermi
Ana modem, internetini paylasarak suc isledigin komsunda ise, sende suc isleyerek baglantiyi kablolu olarak kendi evine getirdiysen, hali hazirda gelen baglantiyi kablosuz modem uzerinden kablosuz hale getirip evindeki iki bilgisayara internet saglayarak isledigin suca devam etmek istiyorsan. Wireless router'a yada wireless accsess point'e ihtiyacin var yada son care olarak wireless modemini bridge mode e gecirip, modem olma fonksiyonunu devre disi birakarak suc isleyeme devam etmeyideneyebilirsin..
Görende komsunun Wirelessine kaçak giriyorum sanır hey Allahım
Kablosuz modem kutusunda router yazıyo zaten ama modem arayüzünde hangi ayarları yapacağımı bilmiyorum
(P-660HW-T1 v3)