Konu Başlığındaki Gibi 400 tl ye ekran kartı önerisi olanlar paylaşırsa sewinirim. Ben Ati Hd6850 Yi kestirdim Gözüme. Ama Bilgisi Olan warsa Bu konuda paylaşırsa çok ii olur.. Piyasadaki Tüm Oyunları 1920 x 1080, Very High Yada High Şekilde sorunsuz Oynayabilecegim bi Ekran KArtı olursa Ayrı bi mutluıluk duyarım :)
400 tl ye ekran kartı önerisi olanlar ?
- 1
- 2
SAPPHIRE
HD6850 Toxic GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
Yada GTX 460
SAPPHIRE
HD6850 Toxic GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
Yada GTX 460
peki kardeş bu kartlarla istedigim werimi alabilirmiyim ? Piyasadaki Tüm Oyunları 1920 x 1080, Very High Yada High ??
işlemci ve anakart modelin nedir? CF veya Sli yapma şansın var mı?
Evet Diğer parçalarıda yazarsan iyi olur.
2 siylede High'de oynarsın Black Opsu bile
AMD Phenom II X4 965 Black Edition AM3 3.4GHz ve GIGABYTE GA-880GM-UD2H ???
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=6677
Fabrikadan O/C 'li
peki bu gigabyte hd6850 mi iyi yoksa saphhire toxic hd6850 mi iyi ? farkları nedir acaba ?
gigabyteın soğutması daha iyi duruyo çift fan var. giga tercih et
Ayrıca giga fabrikadan OVERCLOCK'LU.
o.c'lu olsa ne yazar 50/60 mhz yükseltiyolar :D
benim kartın amp modeli 875'di ben aldım 810 şimdi yaptım 1Ghz :D:D
Amd Athlon 64x2 dual core processsor 6000+ 3.10
Asus M3N78-EMH nvidia cipset anakart
şuanda ki ekran kartım palit nvidia 8600Gt 512 mb 128 bit her oyunda takılma yaşıyorum 400tl civarı rahat oyun oynayabileceğim bir ekran kartı tavsiyesi istiyorum (Assasins Creed II)gibi oyunları
sıralama bu bundan başka alma kardeş sakın alma...
http://inventus.com.tr/mi_produc ... &fp1=3|%22GTX460%22
evet ne oldu neye karar verildi...
"Ayrıca işlemcinizi de değiştirmeniz gerekebilir. Çünkü yeni alacağınız ekran kartını frenler". cümlesi askıya almama neden oldu ikisinide karşılamam çok zor o yüzden bekliyorum
Frenlemeden kastım iyi bir ekran kartı alsanız dahi işlemcinin yavaşlığından dolayı tam verim alınamamasıdır. İşlemcinizi değiştirmesenizde olur. Ancak bir de güç kaynağınızın modelini ve kaç Watt güç verdiğini yazmalısınız. Güç kaynağı yetmezse yeni bir tane daha almanız gerekebilir. Güç Kaynağı + Ekran Kartı için 400 TL oldukça yeterli. İşlemcinizin sorun çıkaracağını sanmıyorum.
- 1
- 2