370 pinli 467 Mhz işlemcili 64 Mb ram li bir pc var buna Xp SP3 kurdum ama internete girmek dosya açıp kapatmak bir ölüm. Bu sistemin kaldırabileceği yeni ya da eski önerebileceğiniz bir işletim sistemi var mıdır?
467 MHZ Cpu 64 MB Ram ne önerirsiniz?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
win 2000 yada eski bir linux sürümü
Telefon mu? Benim telefon bile onu 2ye katlamaya yetiyor kağıt üstünde bile. Geçtim benim telefonu, Nokia'lar bile 2'ye katlıyor... Emekliye ayırın, bi cacık olmaz ondan...
Haklısın telefonumun işlemcisi dahi bundan hızlı... Maksat teknoloji çöplüğüne atmadan değerlendirebilir miyim?
Dowland bilgisayarı fikri güzel geldi... Çoğunluk 98'i öneriyor bir değişiklik olmazsa 98 deneyeceğim...
Öneriler gelince ben bu bilgisayarda değişik işletim sistemleri deneyebileceğimin farkına vardım. Uzun bir zamandır denemek istediğim HAİKU işletim sistemi vardı önce onu kuracağım. Sonra vakit buldukca Aros, Dexiso, Freevms, Jnode, Kolibri, Rectos, Splashtop, Slax linux ardından win 95 ya da 98 bakalım...
Slax Linux yada Damm small Linux iyi gider... www.slax.org ( TR ) desteği var siteye girince kendine göre uyarladığın Slax hazırlayabilirsin...
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Hesap Makinası Olarak Kullanmak Istıorsan Windows 95 Tam Senlik Bir İşletim Sistemi Olabılır Veya Gel Sen Ona Bı 10 15 Tl Ye Kıyıp Eskıcı Dukkanı Gıbı Olan Bılgısayarcılar Var Ordan 2 Parca Ram Bulabılırsen (Çok Zor) Xp Kur En Azından Mp3 Dınlersın Yani