HIS HD4890 1 GB 256Bit GDDR5 305 USD 850/3900 @ 1200/4800
zotac gtx275 896mb 448bit gddr3 275 USD 633/2268 @ 733/2566
böyle bi durumda hangi kart alır? ya da hangi kart alınır??
HIS HD4890 1 GB 256Bit GDDR5 305 USD 850/3900 @ 1200/4800
zotac gtx275 896mb 448bit gddr3 275 USD 633/2268 @ 733/2566
böyle bi durumda hangi kart alır? ya da hangi kart alınır??
GTX275 kesinlikle daha iyi.
sistemin bu kartlar için uygun ve psu'da yeterli ise benim önerim
Zotac gtx 275...
GTX275 alırsan
+CUDA
+PHYSX
gelecek
4890 alırsan
ne gelir bilemem artık :)))
4890 ile Directx 10.1 ve havock geliyor. Fakat bu ikisi bir phsx etmez physx çok güzel bir öallik kesinlikle tavsiye ederim. Bende sırf bu özellik için 9800GTX+ aldım
Kaptanos4890 ile Directx 10.1 ve havock geliyor. Fakat bu ikisi bir phsx etmez physx çok güzel bir öallik kesinlikle tavsiye ederim. Bende sırf bu özellik için 9800GTX+ aldıoooo kaptanos hayırlı olsun yeni kartın sende daha önceden 2600xt mi vardı yanlış hatırlamıyosam?
Kaptanos4890 ile Directx 10.1 ve havock geliyor. Fakat bu ikisi bir phsx etmez physx çok güzel bir öallik kesinlikle tavsiye ederim. Bende sırf bu özellik için 9800GTX+ aldıMillet bir anlasa Havock kun Aegıa kadar kaliteli bir fizik olmadığını
Evet HD2600XT vardı bende. Ne eziyetti o günler oyunlar çalışmaz fazla oynarsan kart ısınır reset atar :). Physx çok süper bir özellik oyunlarda yavaş yavaş koyuyor bu özelliği. Bu arada bu kartta en fazla 5-6 ay kalıcak sonra ya 5800 serisine yada Nvidia nın yeni sresine geçicem bunların çıkarttığı en iyi kartı almayı planlıyorum sistemi bir topliyim ondan sonra işte bakalım.
KaptanosEvet HD2600XT vardı bende. Ne eziyetti o günler oyunlar çalışmaz fazla oynarsan kart ısınır reset atar :). Physx çok süper bir özellik oyunlarda yavaş yavaş koyuyor bu özelliği. Bu arada bu kartta en fazla 5-6 ay kalıcak sonra ya 5800 serisine yada Nvidia nın yeni sresine geçicem bunların çıkarttığı en iyi kartı almayı planlıyorum sistemi bir topliyim ondan sonra işte bakalım.Bence HD2600 XT efsane kartlardan ama ısı yapar.
KaptanosEvet HD2600XT vardı bende. Ne eziyetti o günler oyunlar çalışmaz fazla oynarsan kart ısınır reset atar :). Physx çok süper bir özellik oyunlarda yavaş yavaş koyuyor bu özelliği. Bu arada bu kartta en fazla 5-6 ay kalıcak sonra ya 5800 serisine yada Nvidia nın yeni sresine geçicem bunların çıkarttığı en iyi kartı almayı planlıyorum sistemi bir topliyim ondan sonra işte bakalım.kaptanos bendede hd2600xt var dertlerimiz aynı :D bende senin söylediğin gibi düşünüyom ati 5800 e bi geçsin bende yeni kart alıcam ama aklımdada yeni çıkan 4770 de var :))
Hiç bozma rahatını bu karttan sonra en kötü git bir 4850 al daha düşüğü olmasın bence. Tabi 4870lerde düştü baya onlar daha iyi olur.
kaptonos kriz seni vurmamış sanırsam
KaptanosHiç bozma rahatını bu karttan sonra en kötü git bir 4850 al daha düşüğü olmasın bence. Tabi 4870lerde düştü baya onlar daha iyi olur.4850 ve ya 4870 önceden alcaktımda işte bu direct 11 destekli kartlar çıkıcak yakında aklımı çeldi
dextercankaptonos kriz seni vurmamış sanıBütün paramı parçalara yatırıyorum. Çok zor oluyor her ayın son 10-11 günü hiç param kalmıyor evden çıkmamıyorum bu yüzden ama deyiyor ya. Sistemi toplayınca deyicek inşallah.
aman hocam dikkat et,sisteme para mı yeter :D hayatın diğer güzelliklerini de unutma :)))
Önce sistemi topliyim ondan sonra hayatın güzelliklerin bakarım :)
KaptanosÖnce sistemi topliyim ondan sonra hayatın güzelliklerin bakarım :)aslında doğru diyosun.insan sistem toplamayı kafasına koydu mu başka şeylerle pek ilgilenemiyo.kendimi de düşündüm de 1-2ay önce-hatta 2hafta önceye kadar durum aynıydı :DD
gtx275 te karar kıldım. bi de oc çekince süper olur o kart bence
Şimdi Bunu Şöyle düşünmemek lazım. Yani O onu tokatlar bu bunu böyle yapar En iyi olan Kazanır. Yani O secilir. Ben Ndivia yada Ati olarak düşünmüyorum Olayı . Mesela HD 4890 OC 256 Bit Ama 4. 000 MHZ ara bellek hızı hafifa alınamaz. Öte yandan GTX275 512 Bit Ve 896 MB GDDR3 + 2268 MHz memory clock . A sahip . Neyse Fazla Uzatmıcam. Ben En İyi olanı secerim Markayı degil. Bunu Herzaman BöyLe değerlendirin. Özelliklerine bakın Hangisi Daha hızlıysa Hangisi Hız aşırtmalarda canavar gibi calısıyorsa onu secinderim.
Şimdi Bunu Şöyle düşünmemek lazım. Yani O onu tokatlar bu bunu böyle yapar En iyi olan Kazanır. Yani O secilir. Ben Ndivia yada Ati olarak düşünmüyorum Olayı . Mesela HD 4890 OC 256 Bit Ama 4. 000 MHZ ara bellek hızı hafifa alınamaz. Öte yandan GTX275 512 Bit Ve 896 MB GDDR3 + 2268 MHz memory clock . A sahip . Neyse Fazla Uzatmıcam. Ben En İyi olanı secerim Markayı degil. Bunu Herzaman BöyLe değerlendirin. Özelliklerine bakın Hangisi Daha hızlıysa Hangisi Hız aşırtmalarda canavar gibi calısıyorsa onu secinderim.Kartların özelliklerine takılmaktansa testlere göz gezdirip daha mantıklı bir karara warılabilir.
Arkadaşlar burada ısı ve fan seside önemli.Sonuçta kart ne kadar performanslı olursa olsun çok ses çıkartıyorsa ben o kartı almam.Forumlarda,yapılan testlerde HD 4890 ın sesinin GTX 275 den fazla olduğu açıklanıyor.Bir de oc eklendiğinde gerisini artık siz düşünün...Zotac GTX 275 kullanıcısıyım ve oyum bu karttan yana.
Şimdi Bunu Şöyle düşünmemek lazım. Yani O onu tokatlar bu bunu böyle yapar En iyi olan Kazanır. Yani O secilir. Ben Ndivia yada Ati olarak düşünmüyorum Olayı . Mesela HD 4890 OC 256 Bit Ama 4. 000 MHZ ara bellek hızı hafifa alınamaz. Öte yandan GTX275 512 Bit Ve 896 MB GDDR3 + 2268 MHz memory clock . A sahip . Neyse Fazla Uzatmıcam. Ben En İyi olanı secerim Markayı degil. Bunu Herzaman BöyLe değerlendirin. Özelliklerine bakın Hangisi Daha hızlıysa Hangisi Hız aşırtmalarda canavar gibi calısıyorsa onu secinderim.test sonuçları herşeyi gayet açık bir şekilde cevaplıyor :-)Son Düzenleme: sukruege ~ 26 Temmuz 2009 13:54