4890 Testte
- 1
- 2
Heyttt üleen dağılın kaptanos yorum yapıyor.
Sıkı durun HD4890 Vs. GTX275 arasındaki savaşın galibini açıklıyorum...
GTX275 tamam mı Ahmet haklı çıktı.
Yalnız fabrika çıkışı hız aşırtılmış versiyonları çıkınca bence HD4890ın geçme ihtimali daa yüksek az farklada olsa. Fakat eğer bu ikisinden birini almak isteyen varsa kesinlikle NVİDİA diyorum yazılım desteği olağan üstü görsel üstünlük sağlıyor. Hele hele şu pyhxy yokmu olağan üstü. Ama CF destekli bir anakartta alacakalrsa HD4890 daha iyi olur ileride yükseltme açısından.
KaptanosHeyttt üleen dağılın kaptanos yorum yapıyor.hah işte aklın yolu bir,Sıkı durun HD4890 Vs. GTX275 arasındaki savaşın galibini açıklıyorum...
GTX275 tamam mı Ahmet haklı çıktı.
Yalnız fabrika çıkışı hız aşırtılmış versiyonları çıkınca bence HD4890ın geçme ihtimali daa yüksek az farklada olsa. Fakat eğer bu ikisinden birini almak isteyen varsa kesinlikle NVİDİA diyorum yazılım desteği olağan üstü görsel üstünlük sağlıyor. Hele hele şu pyhxy yokmu olağan üstü. Ama CF destekli bir anakartta alacakalrsa HD4890 daha iyi olur ileride yükseltme açısından.
şöyle yola gel bakayım:)))birde umarım şu IceQ modelini 4870'te olduğu gibi 6 ay sonra çıkartmayı düşünmüyorlardır yoksa atı alan üsküdari çoktan geçer 40 nm ve dx 11 li kartlar çıkmış olur o zaman bu kartı kendileri alıp oynarlar:)))
zotac uyanık, bak adamlar referans model ile birlikte piyasaya sürüyor AMP! modelini.
Aynen bencede öyle. Hemen çıkartsalar iyi olur. DH de gördük ki 4890 Oc ile çok fazla fark atıyor. Yinede benim aklım nvida ve phsxy de. Abi süper bir özellik. Resimlerle farkı gördüm olağan üstü bir görsel şölen sunuyor.
KaptanosAynen bencede öyle. Hemen çıkartsalar iyi olur. DH de gördük ki 4890 Oc ile çok fazla fark atıyor. Yinede benim aklım nvida ve phsxy de. Abi süper bir özellik. Resimlerle farkı gördüm olağan üstü bir görsel şölen sunuyor.evet aynen öyle,birde GTX 275'in kutu içeriğine ne diyorsun bir oyun + bir test yazılımı hediye.
Nvidanın artısı çok. Fiyatlarıda düşürdü artık tam anlamıyla kapışma izliyoruz. Atinin fiyatları dahada aşağı çekemsi gerek yoksa rekabet çok zor olur.
bu nvidianın oyunuda çok güzel hediye verdiği araba yarışı çok gerçekçi diyebilirim
evet şu anda GTX 275 avrupada 10-15$ daha ucuza satılıyor burdada öyle olursa + kutu içeriği + performans Ati'nin işi zor, bu kartla baş edebilmesi için ciddi bir indirimine gitmesi gerekir yoksa hüsran yaşar Ati.
GTX 275 AMP! diyorum başkada bi şey demiyorum =)
Nvidia da physx destegi olduğu sürece ati ile karşılaştırma yapmak yanlış olur diye düşünuyorum patlama efektleri,yaprakların uçuşması.suların sıçraması....
Bu görsellikleri ati de göremeyeceksem neden tercih edeyimki!Üst düzey ekran kartlarındakı testlerde farkların cok az seviyede oldugu görülüyor zaten bu farkları insan gözu farkedemez.Bence tartşmaya bile gerek yok
Ahmet abi ben sıkıldım bu işten ben boşuna çırpınıyom.
neymiş neymiş
atireadondon muş
ben bu tarz testlere pek bakmam, sadece bi önfikir verirler ama asla benim fikrimi etkilemezler. çünkü firmalar, siteler, dergiler vs. çoğu kendi anlaşmalarına göre değiştirebiliyor, hiçbiri babamın oğlu değil ki ben güvenim tam. az buz şeyde değil pahalı kartlar artık. bugüne kadar hep nvidia kullandım, he ati olmadı mı? oldu alan arkadaşlarda hep denedim-sistemlerin diğer bileşenlerinide göz önünde bulundurarak- nvidia kartlar birazcık daha pahalı olabilir tamam ama asla performans açısından ati'nin arkasında değiller, her modeli az yada çok daha iyi... bende Nvidia'dan şaşmayın derim...
- 1
- 2