4890 Testte
- 1
- 2
hadi bi tanede ben ekleyeyim,
zotac gtx 275
zotac gtx 275 amp!
hd 4890
GTX 275 hd 4890'ı biraz ezmiş gibi:)
Ohoooo ATİ'ye baksana 4890la bazı testlerde gtx 280 bile geçememiş.
benim asıl hayret ettiğim gtx 275 amp! standart gtx 285'i bile geçmiş aradaki fiyat farkınıda hesaba katarsak zotac GTX 275 AMP! almak çok daha karlı.
Bu kartların yarışı bizleride şaşırtıyor şimdi bir kart alınca bir başkası daha uygun fiyata düşerse diye kart alamıyor insan :)
http://www.donanimhaber.com/Giga ... inceleme-13515.htm#
Birde video incelemede OC yapılmış halini görün.
KaptanosAhmet bu test sonuçlarnı nereden buldun sen. Tarafsız bir test değil mi bu çünkü kart daha piyasaya çıkmadı GTX275 yani.ben yaptım dermişim:)testler sağlam ve tarafsız merak etme, özellikle nvıdıa'nın yaptığı testleri vermedim bu yüzden,
techPowerUp'ın testleri, kart çıktı ama henüz Türkiye'ye gelmedi, zaten gelince donımhaberin video incelemesi yayınlanır bir iki güne kadar o zaman daha net konuşuruz.
Birisi kart deyince aklıma ahmet79 geliyor artık
Bakın birde GTX 275'in kutu içeriğinde Race Driver Grıd yarış oyunu ve 3d mark vantage test yazılımı hediye geliyor, kafadan 50+50=100 tl eder, bu iki kartın üç aşağı beş yukarı aynı fiyattan satıldığını düşünürsek GTX 275 almak oldukça karlı.
bende 3d mark vantage cd si çıkmadı gtx 260^2 de o cd yok mu 9800 gtx+amp editonda vardı ahmet hocam eksiklik mı var kutusu kapalı hiç açılmamıştı sence normal mı ?
gtx 260 larda sadece race driver grıd oyunu var bildiğim kadarıyla yani normal bir sorun yok.
DH'de 4890 Oc yapılmış halinin incelemesini gördün mü aşırı fark atıyor ki bu tasarımla bile böyle yapıyorsa Birde His veya Sapphire özel versiyon çıkarırsa neler olur düşünmek gerek.
Mutlaka onada bir alternatif bulur nvidia bu böle gider ve biz kullanıcılarda inşallah bundan en iyi şekilde faydalanırız. Düşünsenize tek bir grafik yongası olsa halimiz ne olurdu :)?
DH deki testte gerçekten oc yapılmış kart GTX285 ile başabaş kapışıyor. Kartın OC potansiyeli çok yüksek. Tabi yinede GTX275i beklemek gerek. Donanım haber onunda incelemesini yapıp karşılaştırmalı testlerini yayınlayınca kesinleşir olay.
bu kartın fiyatı ne kadar _ ayrıca hangi mağazada bulabiliriz ?
Vatanda ve hepsiburadada satılıyor 505TLye
Neden NVİDİAdan şaşmamak lazım?
KaptanosNeden NVİDİAdan şaşmamak lazım?Physx desteği,yazılımdaki bariz üstünlüğü,
ve son olarakta yaptığı sponsorluk ve anlaşmalarla oyunların bir çoğunu kendine optimize ettirmiş olması.
efekeremBirisi kart deyince aklıma ahmet79 geliyor artıkAklımda bulunsun, yazın upgrade nasip olursa danışırım.
- 1
- 2