!!!!!!!!!!!
4gb usb mi yoksa 4gb dvd mi
ya ben yeniyim kusura bakmayın bazen yanlış yerlere aça biliyorum kusura bakmayı :(
Bir de benim anketime laf ediliyordu.. =) Bu ne yav?!
Yerine göre, duruma göre, işlevine göre 2'si de gerekli, konu ne??
daha çok bilgilerinizi nerde saklarsınız diye merak ettim. hala dvd kullanılıyor mu? biz proje tesliminde falan kullanıyoruz yani:)
daha çok bilgilerinizi nerde saklarsınız diye merak ettim. hala dvd kullanılıyor mu? biz proje tesliminde falan kullanıyoruz yani:)Birine flash'ımı verince geri almak isterim.. Ancak dvd verirsem onda kalabilir..
Dolduğunda sürekli yeni flash almaktansa dvd alınır.. Harici disk ayrı konu zaten..
Anında bir dosyayı verebilmek için tabi ki flash..
Yine de hepsinin yeri var, hepsi de kullanılır; yine yerine, işlevine, duruma göre ama kıyaslanıp seçilebilecek şeyler değiller bence..
Birine flash'ımı verince geri almak isterim.. Ancak dvd verirsem onda kalabilir..
Dolduğunda sürekli yeni flash almaktansa dvd alınır.. Harici disk ayrı konu zaten..
Anında bir dosyayı verebilmek için tabi ki flash..
Yine de hepsinin yeri var, hepsi de kullanılır; yine yerine, işlevine, duruma göre ama kıyaslanıp seçilebilecek şeyler değiller bence..
bende nsıl düşünneceksiniz diye merak ettim.
ne demek ki şimdi bu? bir veriyi yedeklemek için en iyi yöntem dvd dir. kağıt gibidir. hala filmler dvd şeklinde satılıyor. her defasında yeni bir usb bellek mi almamız lazım. usbnin yeri ayrıdır. kimi diskete benzetir ama onun gibi de değildir.
optik medyalar
sabit diskler
usbler hiç biri birbirinin yerine geçmez.
bu konu sdk yarışına dönmüş:D
yani yedeklemede dvd den şaşarsan şaşırırsın..bende 250 gb lik harici hdd var bi bakıyorum klasörün biri yok pufff uçmuşş..ondan sonra uğraş geri getirecem diye işin kötüsü silinen herşey tam olarak bulamıyorsun..kimisi var kimisi yok o yüzden yedeklemede dvd derim ama anlık kullanımlarda usb bellek veya harici hdd yaniikisininde yeri aynı gibi görünsede farklı işlevlerde daha iyi kullanılabilirler..
arkadaşlar ayrıntıya girmenize gerek yok sıklıkla hangisini kullanıyorsunuz die bişe soruyorum yanlış şeyler aramak için çırpınıyorsunuz bende biliyorum yerine göre dvd yerine göre usb bellek. arkadaş yazımdan bir cümle çıkarmış yorum yapıyor bravo yani. saçma bulduğun anketi cevaplamazsın bu kadar basit