HP PAVILION DV6-1237ET VJ845EA NOTEBOOK
HP PAVILION DV6-1236ET VJ844EA NOTEBOOK
TOSHIBA SATELLITE A350-22Z NOTEBOOK
DELL STUDIO 1555 STUDIO B87P45 NOTEBOOK
CASPER NIRVANA CN-TKP8700A NOTEBOOK
Siz hangi laptop ı önerirsiniz?
Oyun pek oynamam. Oyunları çalıştırsın yeter full grafik o kadar önemli değil medium da yeterli.
Videolarla çok uğraşırım keserim biçerim efekt eklerim falan yavaş olmasını hiç istemem.
Cad,Cam 3 boyutlu grafiklerle falan seneye çok uğraşçam herhangi bi kasma olmasını istemem.
Laptop hızlı olsun programlar falan kasmasın o kadar çok tefarruatlı program kullanmam. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de teknik servis önemli. Teknik servisleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Hayılı günler.
Ama neden daha iyi olduğunu düşündüğünü anlamadım.Süleyman ın tavsiye ettiği notebooklar ın hepsi birbirine eşit özelliklere sahip(2 si hariç PB ve 1242 farklı)yani gözüne gönlüne hangisi uyuyorsa onu al.Hepsi düşündüğünün çok üzerinde performanslı makinalar 18 ay evvel aynı makinayı 3 bin dolara alamazdın.Ama sana tavsiyem öncelikle 1242 ben 1247 sini aldım daha yeni aynı özelliklere sahip sadece ayrıntılarda fark var servisini bilmem bozulurmu onuda bilmem ama hem performans olarak hem de görünüm olarak harika bir alet(Bu arada şu anda piyasada 4650 ekran kartıyla satılan bütün modellerin ekran kartı belleği GDDR3)</