bana 5 tane savaşlı oyun söylermisiniz güzel olsun ama teşekkürler sistem özellikleri ram:1024 işlemci:pentyum d 3.00ghz ekran kartı:7300 le turbo grafik belleği 320mb
5 tane savaşlı oyun
Batlefield2,crysis,rise of natitions,call of duty,comand conquer,
medal of honor,
İyi de arkadaş savaş demiş ? Hı sanırım ya ben yanlış anladım ya sen =))
Askerî bir oyun istiyorsan , doğal olarak CoD1-2-4 oyna bitir , battlefield var ama o arkadaşlarla çok zevkli oluyor ..
Benim düşündüğüm savaş türüyse , Medieval II:Total War , AoE2-3 oyna bitir , Rise of Nations olabilir güzel oyundur ..
Eğer teknolojik savaş istiyorsan Red Alert .. vb vb ....
bilgisayarlarda call of duty4 sunuldumu da çıktımı
birde brother in arms oyununda ölen adamların silahını hangi tuşla alıcağız.f basıyorum olmuyor.bilen varsa söylermi lütfen teşekkürler
kaynalbilgisayarlarda call of duty4 sunuldumu da çıktımıpc için çıktı.
kaynalbirde brother in arms oyununda ölen adamların silahını hangi tuşla alıcağız.f basıyorum olmuyor.bilen varsa söylermi lütfen teşekkübrothers in arms da bildiğim kadarıyla ölenlerin silahlarını alma yok yada ben oynadığımda hiç almadım öyle diyim
COD 1, COD 2, , COD 4, Battelfiel1d, Red Alert, Medal of Honor.....
hemen yarın al yükle verdiğim oyunları ...
CRYSİS
Call Of Duty 4
Unreal Tournament 3
Command&Conquer 3 Tiberium wars
Bide yarış oyunu olsun
Juıced 2 yada test drive unlimited
memnun kalcaksın ..
Jorellİyi de arkadaş savaş demiş ? Hı sanırım ya ben yanlış anladım ya sen =))Bunu düzenleyecek olursam ;Askerî bir oyun istiyorsan , doğal olarak CoD1-2-4 oyna bitir , battlefield var ama o arkadaşlarla çok zevkli oluyor ..
Benim düşündüğüm savaş türüyse , Medieval II:Total War , AoE2-3 oyna bitir , Rise of Nations olabilir güzel oyundur ..
Eğer teknolojik savaş istiyorsan Red Alert .. vb vb ....
Call of Duty I
Call of Duty II
Call of Duty IV
Medal of Honor AA
Medal of Honor PA
Medieval II:Total War
Rome:Total War
Red Alert
Rise of Nations
Age of Empires II
Age of Empires IIISen bunları oyna derim .. Zaten bunlar senin bi 3 4 ayını alır herhalde .. Eğer çok oyunkolik değilsen ..
kaynalbilgisayarlarda call of duty4 sunuldumu da çıktımıohoo çıktı bitireli bir hafta bile oldu =)
acil crysis yüklicem ama şifre ne ilk dvd koydum şifre istiyor bulamadım cd içinde şifreyi söylermisiniz teşekkür ederim
Age of II tarih sahnesinin dışına çıktı..grafikleri artık kimseyi kesmez sanırım..3 bile kesmediğine göre...???
CRYSİSİ kurdum oynadım bitirdim çok güzeldi.şimdi call of duty 4 kurcam.birde dx10 destekli oyunlar ne zaman çıkıcak
zaten şu anda DX10 destekli oyunlar piyasada var..CRYSİS,CoH,BİOSHOCK vb. gibi..