5.1 bass çalışmıyor

begican
24-02-2010, 15:14   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

logitech x-540 5.1 ses sistemim var. creative sound blaster audigy value ses kartım var. yaklaşık 2.5yıl önce aldım. bugune kadar hiçbi problem yoktu memnundum. ama demin müzik dinlerken aniden bişey oldu subwoofer ses çıkarmayı kesti. ayarlara baktım hepsi yerli yerindeydi, kabloları taktım çıkardım bişey değişmedi. snra tesadüfen farkettim. müzik çalarken subwoofer çalışmıyo ama elimle o zıplayan yere hafif bastırınca çalışıyo, elimi çekiyorum yine susuyo. bunu düzeltmek için napabilrim? yardımcı olabilirmisiniz??? ( teknik terimlerle aram pek iyi değil anca böle anlatabildim :) )

GameRMan
24-02-2010, 15:17   |  #2  
GameRMan avatarı
Yıllanmış Üye
3,045 mesaj

AMa bu PC ile ilgili bir sorun değilki :) Yani nasıl anlatayım. Ozaman parmağınız hep orada dursun :) Ya şaka bir yana garanti dışında ise bi açın bakın içini. Belki bi kablosu yada herhangibirşeyi çıkmıştır. Bunun dışında aklıma gelen başka bir öneri yok.

begican
24-02-2010, 15:21   |  #3  
OP Taze Üye
2 mesaj

ben pek teknik terimlerden anlamam uygun yer burasıdır diye düşündüm :D hernese  garantsi dolalı 5ay oldu. ama açsamda pek bişey anlıycağımı sanmıyorum hatta açabileceğimide pek sanmıyorum. patlamış fln olma durumu varmı yada nebilimki. basslı alışınca şimdi çıkan ses kulaklarımı tırmalıyo ve beni sinirlendiriyo

ali140
26-02-2010, 09:06   |  #4  
ali140 avatarı
Yıllanmış Üye
724 mesaj

bi eloktronikçiye götür aynen durumu anlat  yaparlar onu. patlama falan yok sadece merkez sarım bitimindeki
 bakır tel zıplama sonucunda kopmuş. bi lehimlik işi var.
5 tl ya alırlar ya almazlar.