50 yaşındaki kadının biri ameliyattayken narkozunda etkisiyle Azraili görmüş ve Azraile ben şimdi ölecekmiyim diye sormuş Azrailde buna hayır sen ölmeyeceksin 50 yıl daha yaşayacaksın demiş.
Ameliyathaneden çıkan kadın 50 yılı daha olduğu için hemen sevinçle estetiğe gitmiş iyice gençleşmiş güzelleşmiş estetikten çıkar çıkmazda kadına araba çarpmış ve kadın ölmüş.
Öte tarafa gidince Azraile sorar hani 50 yılım daha vardı n'oldu diye.
Azrailde buna cevap verir:
Kız ben seni tanıyamadım ne güzel olmuşsun.
50 Yılın Daha Var.!
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
133 mesaj
OP Yıllanmış Üye
133 mesaj
Teveccühün canım
Son Düzenleme: Isabel ~ 06 Haziran 2009 13:44
OP Yıllanmış Üye
133 mesaj
Estetiği abartmazsan iyi bir şey.
Yaşım biraz daha ilerlerse bende düşünebilirim böyle bişeyi
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
ben kadının araba çarptıktan sonraki halini merak ettim doğrusu kadının son sözü ne olurdu bu durumda ya da azrail ona "buda sana kapak olsun demişmidir acaba"
Son Düzenleme: ECHELON_ ~ 06 Haziran 2009 16:26
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
güzelmiş hakkaten. azrail geri kalan 50 yılı "ölmedi" gösterir kendine saklar artık onu
sende mi bürütüs
elazigligüzelmiş hakkaten. azrail geri kalan 50 yılı "ölmedi" gösterir kendine saklar artık onu
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
N_I_R_W_A_N_Atemel birgün otobüse binmiş arkada biyere oturmuş. diğer binenlere bakmış,çoğu yolcu cüzdan gibi bişey gösterip bilet atmadan otobüse biniyormuş.olsun, oda birşey.
Bunun üzerine temelde eve gitmiş gözüne evlilik cüzdanı çarpmı atmış cebine gitmiş durağa.
Otobüse binince göstermiş cüzdanı şöföre . Şöfür hoop demiş. Temelde ne hopu demiş al buda benim cüzdanım demiş.Şöför demiş; Yaw hemşerim sen bununla değil otobüs anca Fadimeye binersin.
azra>>> >krals kusura bakma yorgunum da
Azra BüyüküstünSeni beleşçi ben yazayım sen alıntıla
Çalıştır bakayım bilekleri
Yıllanmış Üye
125 mesaj
N_I_R_W_A_N_Atemel birgün otobüse binmiş arkada biyere oturmuş. diğer binenlere bakmış,çoğu yolcu cüzdan gibi bişey gösterip bilet atmadan otobüse biniyormuş.
Bunun üzerine temelde eve gitmiş gözüne evlilik cüzdanı çarpmı atmış cebine gitmiş durağa.
Otobüse binince göstermiş cüzdanı şöföre . Şöfür hoop demiş. Temelde ne hopu demiş al buda benim cüzdanım demiş.Şöför demiş; Yaw hemşerim sen bununla değil otobüs anca Fadimeye binersin.
Güzel Fıkra. Neden estetik olunur ki pufff.
allossBknz: Bülent Ersoykorku filminden fırlamış gibi duruyor şuan :Azra BüyüküstünSeni beleşçi ben yazayım sen alıntıla
Çalıştır bakayım bilekleriSon Düzenleme: PcMaKeR ~ 07 Haziran 2009 19:16