500 veya daha üstünü 1tb harici disk alsam onu lcd televizyoun usb girişine takıp flim izleyebilirmiyim
bu dvd usb geçerlimi
500 gb harici dikler televizyonda flim izlenirmi
ben bir keresinde denedim ama sonuç hüsran tabi başka bir lcd televizyon da belki olur ama den denedim olmadı bende usb flash bellek takıp öyle izliyorum
500 veya daha üstünü 1tb harici disk alsam onu lcd televizyoun usb girişine takıp flim izleyebilirmiyimöncelikle flash disk varsa onunla deneyin...tv hangi video formatını desteklerse filmi o formata dönüştürün ve flash diske atın..flash diski tv'ye takın videoyu görüp oynatırsa taşınabilir diskte aynı şeyi yapar...yapması lazım...
bu dvd usb geç
500 veya daha üstünü 1tb harici disk alsam onu lcd televizyoun usb girişine takıp flim izleyebilirmiyim
bu dvd usb geçÖncelikle tv nizin destekledigi fileSystem i bulmayla başlayabilirsiniz.Kullanım kılavuzunda destekledigi fileSystem(FAT16-FAT32-EXFAT-NTFS) ve video biçimi yazıyordur.DEstekledigi filesystem usb yada hdd nizin filesystemi ile aynı ise bu kısımla ilgili sorun çıkmayacaktır.Sıra video biçimine gelmişdemektir.Filmlerinizi convert etmeniz gerekecektir.Bunun içinde converter programı lazım size önerim Freemake video converter veya Xilisoft video converter ultimate Xilisoft ücretlidir.Ama convert hızını gayet başarılı bulmuşumdur.
Xteam çok haklı. 500 gb harddiskim vardı FAT32 uzantılı. O zaman tv ye takıp izliyordum. Bir sorun oldu o harddiski NTFS ye çevirmem gerekti. Çevirdikten sonra izleyemedim. Ama işte FAT32 nin dezavantajı da tek bir dosya 4gb den büyükse FAT32 li harddiske atamıyorsunuz.