Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır kullandığım cep telefonumu artık değiştirmeye karar verdim.Cep telefonu piyasası hakkında pek bilgim yok.Aradığım özellikler ince ve hafif olması,video ve fotoğraf çekiminin güzel olması,şarjının 3 ila 5 gün gitmesi.Biraz araştırma yaptım ve 6220 yi beğendim,fakat kararımı vermiş değilim.Tavsiyelerinizi bekliyorum,nokia veya sony ericsson olursa iyi olur. 600 lirayıda zorlayabilirim fakat 500 lira civarında olması tercihimdir.Bu fiyata cep bilgisayarı varsa tavsiyelerinizi beklerim.
Herkese şimdiden teşekkürler
500 Liraya Tavsiyeler
Abi şuna bak özellikleri kamerası flan çok iyi fiyetı da baya indi. WiFi falan da var.
http://www.vatanbilgisayar.com/n ... ils.aspx?I_ID=38568
işlemcili telefonların şarj sorunları vardır sony alabilirsin şarj fena deil onların
Tek Tavsiyem
Nokia 6220 Classic
Asla pişman Olmuyacağın Bir Telefon
Süper Kamera
Tek eksiği Wi-Fi olmayışı oda 3Gnin gelişiyle pek belli olmuyacağını düşünüyorum..!
Nokia Kalitesiyle Birleşince Süper bir Telefon Oluyor..
600 TL ye çıkabilirseniz tavsiyem n79 dur.
Şimdilik n79 daha iyi bir karar gibi geliyor fakat flaşının led olması beni biraz soğuttu.Diğer özellikleri çok güzel,tek eksiği flaşı.Telefonları inceleyebileceğim bir yere gidip karar vermeye çalışacağım.
Herkese teşşekürler,tavsiyelerinizi bekliyorum...
resim çeken 3 ge müzik çalarlı bişiy istiyosan sana sonyericsson C510 u öneriririm para biriktireyim alacağım kendime :D ben gibi 10 sene nokia kullanan sonyericssoncu olduğuna göre var bi keramet :D
kendi beğendiğim modellerde karşılaştırma yaptım 10 saat konuşma süresi varmış hepsinde 3g var çift kamera sana kalmış ne alacağın para senin :D
Fiyatı biraz daha yukarı çekseydin sana 5800'ı tavsiye ederdim ama bütçeniz uygun değil sanırım ama 6220 classic işini görür 5 MP kamera hiçte fena olmaz yani :) Yada 6500 Slide olabilir güzel makina 3.2 MP kamerası var yok o da olmaz diyorsan ne diyelim...
Thewazz arkadşım nokia 6220 classic benimde hoşuma gidiyor fakat o telefonun şarj sorunu var şarj kaç gün gidiyor 6220 classic e?
kesinlikle n70 %100 tavsıye edıyoru.eger alıp begenmezsen gel bnı bul derım....
5800 Vatan'da 529 TL'ye indi. Kesinlikle tavsiyemdir.
Aynen bende 5800 ı tavsiye ederim.