Kayıt tarihimden bu yana,
5000.mesajımı yollamış durumdayım Chip'e.
Şuana kadar bilmeden kalbini kırdığım olduysa,
Sürç-ü Lisan ettiysek affola.
İnşallah beraber nice 5000,10000 mesajlara....
Kayıt tarihimden bu yana,
5000.mesajımı yollamış durumdayım Chip'e.
Şuana kadar bilmeden kalbini kırdığım olduysa,
Sürç-ü Lisan ettiysek affola.
İnşallah beraber nice 5000,10000 mesajlara....
Hadi hayırlı olsun bakalım.
Chıpten başka bir forumda da böyle konu açan yok.
bende 1 yıldız daha çaktım nerdeyse 1 sene olmak üzere benim de
IsabelChıpten başka bir forumda da böyle konu açan yok.O forumlarda samimiyet yokta ondan , CHIP'in farkı da burada zaten. Oradakiler gibi '' paylaşım için teşekkürler '' tarzındaki çeşit çeşit gereksiz mesajları bizde yazsak burada herkes 50.000 mesaj olurdu emin ol.
Sting_32O forumlarda samimiyet yokta ondan , CHIP'in farkı da burada zaten. Oradakiler gibi '' paylaşım için teşekkürler '' tarzındaki çeşit çeşit gereksiz mesajları bizde yazsak burada herkes 50.000 mesaj olurdu emin ol.evet chip te samimiyet var.başka forumlarada üyeyim.fakat bir çoğunda böyle samimiyet yok tek bildikleri paylaşım için saol bu hatta bazı sitelere kullanıcılar artık sadece dosya indirmek için üye oluyor.Chip download için download chip var video izlemek için chip tv forum için chip forum...
Beğenmeyen mesajı okumaz. Bu kadar basit. Herkes kafasına göre lüzumlu lüzumsuz mesajları kategorize etse, forumda mesaj kalmaz.
Azra BüyüküstünNiye o tarz mesajlar bizde yok mu?Oralardan buraya sıçrayan istisnalar olabilir onlarda yazdıkları o gereksiz mesajlarla kendilerini belli ederler zaten. Ama bahsettiğimiz forum sitelerinin ne durumda olduğu ortada CHIP'i bu konuda onlarla karşılaştırmak bile saçmalıktan başka bir değil bence.
hayırlı olsun baskatıbım::):):):):):)
hayırlı olsun, yalnız her 5000 ya da 1000. mesajına ulaşan arkadaşımız böyle konu açarsa gereksiz yere forumda kirlilik yaratmış oluyoruz sanki. Seni de anlıyorum, 5000 mesaj yazmış, foruma katkıda bulunmuşsun, daha uzun bir süre de aramızda olman dileğiyle... Ancak dediğim gibi, herkes kendince bir rakam belirleyip 'ben 1000., 2000.,3000.,4000. mesajımı yazdım' diye foruma konu açabilir. Yani bu işin sonu yok; merak etmeyin, foruma katkınız her zaman görülüyor zaten, takılmayın mesaj sayısına.
Arkadaşlar hepiniz çok saolun.
Konuyu açmamdaki amaç beni göklere çıkarmanız yada kendi kendimi göklere çıkarmak değil.Hem 5000 mesaj değil 100.000 mesaj olsa böyle birşey ne beni göklere çıkartır,nede kahraman yapar.Herkes istediği gibi ve miktarda mesaj atmakta özgür bunun için pekte bir çaba gerektiren birşey değil hani.Üstelik Şunu samimiyet ile belirteyim,mesaj sayısının benim için değeri yok.Öyle olsaydı bu çok çocukça olurdu. :)
Bu konuyu açmamdaki amaç belirli bir dönemin arkada kalmış olması yada belirli bir sürenin geçirilmesi akabinde insanlarla bunu paylaşmak.Bunu istesem en aktif bölümede açar,konunun daha çok okunmasınıda sağlardım.Ama ben bunu bu bölüme açmayı daha samimi daha BİZ-BİZE buldum ve açtım.
Zaten konunun başlığıda içeriğide "5000.mesajım beni kutlayın şeklinde değil".Konunun içeriği aslında niyetinde göstergesi.Konuyu dikkatli okursanız,konunun demek istediği şudur:
"Ben bir dönemdir burdayım,bu dönem içinde bilmeden kalbini kırdığım...affola ve daha beraber olacağımız dönemler dileyile...."
Yinede HEPİNİZ saolun arkadaşlar...
Tebrikler Mustafa abi.
Azra BüyüküstünSana soran olmadı nasıl davranacağımız eltahir.sen JADEX değil misin?
Mümkünse bir daha benim mesajlarıma forumda yorum yapma istemiyorum anladın mı..!.