5+1 mi 2+1 mi ?
Biri diğerinin 2 katı değerde olan iki üründen tabiki de pahalı olan daha iyidir.
İkisi kıyaslanamaz. Çünki biri 2+1, diğeri 5+1.
Ama Piranha markası bana ses sistemi konusunda oek güven vermiyor.Bu konuda Creative, Logitech gibi markalar daha iyidir.
Sanırım bu ürün bütçene uygun.Alabilirsen bunu al.
CREATIVE SBS A500 5+1 SPEAKER
5+1 hoparlör alacaksan en azından 40 watt olması lazım.
2+1 Logitech X230 bile 32Watt güce sahip.
Orada Creative 5+1 olmasına rağmen 30Watta sahip.
2+1 X230 işini fazlasayıla görür.
Bence X230 almalısın.Süper bir cihaz.
Eğer memnun kalmazsan bana iade edebilirsin :)Paranı geri veririm. :)
http://www.vatanbilgisayar.com/l ... ils.aspx?I_ID=14065
bende 2+1 almanı öneririm. geniş bir odan ve çevresel düzenek kurma gibi bir planın yoksa hiç gerek yok 5+1'e. al güzel bir 2+1 çok daha verimli olur. ayrıca uygun fiyatlı 5+1 ürünlerin neredeyse hepsi kıytırık oluyor.
çok saçma 5+1 de 4 kolon 30 w 2+1 de 2 kolonda 40 w hangisi daha mantıklı 4 kolon 30 w mı 2 kolon 40 w mı tabiki 5+1
5+1 kullananların hiçbirinde sesi sonuna kadar açabildiklerini görmedim açanlar ya hastahanelik olur ya da karakolluk :D :D
çok saçma 5+1 de 4 kolon 30 w 2+1 de 2 kolonda 40 w hangisi daha mantıklı 4 kolon 30 w mı 2 kolon 40 w mı tabiki 5+ordaki W değerleri her kolon için ayrı ayrı değil, toplam güçtür. 40W'un 2 kolona yayılması mı iyidir yoksa 30'un 5 kolona kadar bölünmesi mı? tabi bu değerlerde subwoofer'larda var, ordan çıkınca kalanlar uydulara gider. iyi düşün, o güçleri kolon sayısına iyice bir böl bakalım...Son Düzenleme: uGuR.uK ~ 28 Haziran 2010 06:32
Komşular için söyledim zaten heryerde olmaz öyle misal dayım 5+1 ev sinema sistemi aldı sesi 15. seviyeye getirdikten sonrası yok 20-25 olduktan sonra kapıya dayanıyorlar :D. Daha önce bi arkadaşta almıştı 5+1 logitech oda sonuna kadar açıyordu yine komşular kapıya dayanıyordu. :D
Ben Açıyorum arkadaşım...Kullandığım sistemde Microlab FC-861 aldığım günden beri de ne hastahanelik ne de karakolluk oldum son sessenin microlab 120 w falan herhalde açarsın peki elinde logitech z5500 olanlar nasıl açsın.Yani Genelde açamıyorsun.
senin microlab 120 w falan herhalde açarsın peki elinde logitech z5500 olanlar nasıl açsın.Yani Genelde açamıyorsun.505 W
Almayacağım için fiyata değilde gücüne baktım bakmaz olaydım o hoparlörü alsan komşularla papaz olmana gerek kalmaz polis bizzat gelip alır götürür seni o ses en yakın emniyet şubesinden duyulur heralde açık alanda
Arkadaşım ağırlıklı olarak müzik dinleyeceksen tartısmasız 2+1 veya bir müzik seti alıp pc ye baglayabilirsin ama film ve oyuna ağırlık vericeksen 5+1 almalısın ve piranha,snopy.v.s. gibi markalardan uzak dur alabilirsen Creative.Logitect.pihlips,sony gibi markalara yönel